tiistaina, tammikuuta 01, 2008

Uusi vuosi, uusi alku

Kylläpä on taas aika kiitänyt ihan huomaamatta. Joulu meni niin vikkelästi perheen parissa ja aika joulun jälkeen.. no töitä tehdessä ja sitä rataa. ;)

Uusi vuosi sujui toisaalta rauhallisissa, toisaalta varsin järisyttävissä merkeissä. Juhlittiin kämpillä, toisin sanoen kerrostaloasunnossa paukkeen keskellä. Onneksi kukaan koirista ei reagoinut paukkeeseen lainkaan. Aika meni viinin ja juustojen parissa, englanniksi korttia pelaten. Muiskulla on sukulainen vierailta mailta ja ollaan sitten muutama päivä yritetty käyttää vieraita kieliä. Ei ihan helppoa.

Järisyttävä puoli taasen. Jaa'a sitä pitäisi pitkän sinkkuilun jälkeen sopeutua ajatukseen poikaystävästä. Koirilla ei tunnu olevan mitään Helluista vastaan. Aina kun silmä välttää, tytöt ovat torkkumassa hänen kainalossaan ja Onnin kanssa ovat tuttuja vanhastaan. Olen vähän ällistynyt miten helposti koirat sulattivat koko jutun. Amanda erityisesti on Hellusen lumoissa.

Vuosi alkoi isolla muutoksella, katsotaanpa mitä muutoksia loppu vuosi tuo tullessaan. Olkoon vuosi 2008 iloinen itse kullekin!

4 kommenttia:

n-elikot kirjoitti...

Yhhmm... Kyllä me ollaan hyviä salapoliiseja ;)

Onnea vuodelle 2008 kaikissa merkeissä.

-Pia-

Anonyymi kirjoitti...

Oho, vautsi! Onnea!! Kiitos samoin! Rapsut koirille!

t: Sanna & Hugo

sari kirjoitti...

Erittäin mukavaa uutta vuotta! Kiva että on positiivisia muutoksia. :-)

Anonyymi kirjoitti...

voi hanna onnea!!! pikkuKuje on jo iso tyttö, niin se aika rientää. meillekin tulee koira (ei vielä olla lyöty lukkoon rotua, mutta keväällä käydään vähän katselemassa). ja ehkä kesällä sitten, vihdoin!!! meinaatkos tulla enää kouluun takaisin vai jäikkö poies kokonaan? ikävä olis, joten ois varmaan syytä vaikka nähdä tahi jotain. me asutaan nyt hervannassa, mutta bussit kulkeee :) hyvää uutta vuotta!!!