lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Iloiset pääsiäisen toivotukset Oulusta

Päästiin hengissä ja ilman kommelluksia takaisin Kuusamosta Ouluun. Reissu oli rento ja melko yllätyksetön. ;D

Elmeri kunnostautui mökillä aukomalla ovia. Jopa lukittuja ovia. Isot koirat on niin kätsiä... Siinä kun Onni ja neidit saa aikaan vaan naarmuja oveen, niin Elmeri avaa oven raapimalla. Onneksi kenellekään ei tullut mieleen tuhota mitään.

Koirien päivät meni lähinnä leikkiessä. Kuje on vaihteeksi loputtoman energinen. Missä on se kiva rauhallinen koira, joka mulla yhdessä vaiheessa oli? Kysynpä vaan. Elmeri onneksi jaksaa leikittää tyttöä. Molemmilla piisaa virtaa ja sitä riittää niin paljon, että Onnikin pitää vetää mukaan leikkeihin. Pia olikin napannut aika tyypillisen kuvan Onnista ja Elmeristä repimässä lelua. Sitä nähtiin. Samoin kun Elmerin ja Kujeen leikkiä ja koko kolmikkoa kiskomassa samaa lelua eri suuntiin. Onneksi oli paljon leluja. Ainakin pari heitettiin roskiin tuhoutuneena.

Kujeesta huomaa, että sillä on vähän ikävä Amandaa. Poikien kanssa leikkiminen on kivaa, mutta ei ole ketään nuolemassa Kujeen silmiä aamuisin. Kyllä se niin on, että meillä tytöillä on omat juttunsa ja pojilla omat. Kuje on nyt vähän kolmantena pyöränä Onnin ja Elmerin kanssa. Vaikka se leikkiikin innoissaan, niin jotain selvästi puuttuu.

Ei kommentteja: