perjantaina, maaliskuuta 14, 2008

Lomamatkailua -osa lähtö

Eilen lähdettiin junalla tyttöjen kanssa kohti Kipalaa. Ollaan muuten menossa Kuusamoon viikoksi :D Loogista siis lähteä ekaksi etelään päin... No syy on Amandan. Se jää tänne Kipan luo hoitoon. Tällä hetkellä ajaksi x. Katsotaan kuinka juoksut tulis, jos niitä nyt tulee. Kujeen kanssa jatketaan tänään Seinäjoelle, jossa hypätään Hellusen ja poikien (Onni & Emppu) kyytiin ja huristetaan kohti Oulua. Sieltä sit sunnuntaina jatketaan Kuusamoon.

Takaisintuloaikataulusta ei oo tietoa. Mä oon kyl sellainen reppumatkaaja. Kamat kasaan ja menoksi. Paluuta voi ihmetellä sit jossain vaiheessa. Vielä joku kerta jämähdän jonneki tuppukylään mistä ei pääse millään pois. Matkansuunnittelu on ihan yliarvostettua..

Kipalan pojat oli hurjan ilahtuneita mun näkemisestä. Oon vissiin nyt Aaskun, Cellon ja Totskin suosiossa. Varsinki Aaskis ja Löllö kiipeili kilvan syliin. Aloin jo miettiin dognappausta. Mä dognappaisin Totoron. Se voiski olla mielenkiintoista. Näinköhän Kuje tykkäis ku pelkkiä poikia kavereina? (Ei sillä, niinhän sil nytki on.) Ei Kipa varmaan huomais mitään ku jätän Amandan tänne vaihdossa. :D Voitais käydä moikkaamassa hyvin Totoron kanssa velipoika Vipuki.

Musta on niin tylsä mennä vaan Kujeen kanssa kahdestaan junalla. Silloin on aina niin orpo olo. Kun jo ilman Onnia junailu on outoa. Bussilla on ihan erilaista matkustaa vähemmällä laumalla. On vaan tyytyväinen, mutta junassa jotenki kaipaa sen koko lössin mukaan.

3 kommenttia:

Kipa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kipa kirjoitti...

Piti poistaa lukihärönen kommentti, nyt toivottavasti paremmalla onnella...

Ehkä mun pitäiskin tuupata Popponen sun mukaas, ois EHKÄ rauhallisempaa, varsinkin jos Aman juoksut sattuis alkamaan... Mutten mä taida raatsia luopua kampaajastani epämääräseks ajaks ;o)

Adeina kirjoitti...

Ou jees. *lähtee pakkaan Poppsen matkalaukkuja* ;D