maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Ripulirallia ja verisiä tyynyjä

Viikonloppu oli ja meni. Kauheen vikkelästi katos aika. Perjantai meni agitreeneissä. launataina agisähly ja sunnuntai töissä. Olipa taas niin rankkaa menoa. Ja olinpa oikee unelma tyttöystävä taas...

Perjantaina siis Hellunen tuli Tampereelle. Vaan olin ite siellä agitreeneissä. No sieltä kotiuduin sit muutaman tunnin päästä. Piipahdettiin pikaisesti kaupassa, lenkillä ja sit nukkuun, koska mun piti herätä aamulla töihin.

Lauantaina siis menin töihin ja sit tulin takas herättään hellusen heittään mut agisählybussiin. Hellunen jäi hoitaan koiria (ja siivoomaan ja laittaan ruokaan ja käymään kaupassa ja ja ja.....), mun hurvitella toimihenkilönä sählyturnauksessa. Pääsin sieltä takas ja sammuin melkein heti sänkyyn.

Aamuyöllä heräsin Elmerin tohinoihin. Sain sen eteiseen asti ja pannan kaulaan ku poika päätti ripuloida eteiseen. Just sain pelastettua muiskun kengät, mutta etiesen maton kävi huonsoti. Elmerin tyrkkäsin vessaan ja kaivoin Amandalle valjaat (sekin oli vähän löysämahainen ja oksenteli pari kertaa). Elmeri oli vääntänyt melkoiset kasat vessaan. Isosta koirasta tavaraa tulee... Sen hihna ui ruskeassa lammikossa. Vaihdoin toisen hinan ja kiikutin kaksikon pihalle. Siellä sit tavaraa riitti. Elmeri-reppana oksensikin kaksi kertaa.

Takas tullessa sain siivota eteisen ja vessan. Ihana löyhkä tulvi rappukäytävään asti. Vaan eihän nuo nyt mitään voi. Elmerikin ilmoitti sentään hädästä. Ei vaan kerrostalosta niin vikkelästi lähdetään ulos. Sitä paitsi onneksi suurin osa ripulista oli vessassa, joka on sentään helppo pestä.

Sammuin taas siivouksen jälkeen sänkyyn ja heräsin siihen, että Amanda putsaa Kujeen veristä pimpsaa mun tyynyllä. Mikäs sen iloisempaa kuin herätä nenä melkein verilammikossa? Meillä molemmat tytöt vuotaa aina niin tuhottomasti. Kun Kujeelle saatiin housut ja porukka täällä heräili, selvis, että juoksut on alkaneet jo lauantaina. Olivat vain syynänneet Amandan pepun ja todenneet ettei veri ole siitä lähtöisin.

Lähdettiin sunnuntain viettoon Ukk:lle lenkille. 2 urosta, 1 juoksuinen narttu ja 2 juoksutonta narttua. Vastaan tuli jonku verran irtokoiria ja muutaman kerran mietin, että Onni saattais rähistä. Ei Onni yleensä rähise, mutta juoksuinen narttu aina vähän sekoittaa paikkaa. Kaikki ohitukset meni kuiteksi ku oppikirjasta. Oli oikein kiva lenkki. Sen jälkeen saiki suunnata loppu päiväksi töihin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kääks, mikä yö teillä on ollut! Ripulointien siivoaminen on aina niin hilpeää hommaa :P...

En muuten osannut yhtään ajatella, että Kujeella vois olla juoksut ihan hilkulla. Ehkäpä se tosiaan selittää sitä perjantaista, NEU:n lisäks.

- K