lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Vastaus Aasan haasteeseen

Mut on haastettu! Hyökkäykseen joukot... Ööö.. ai ei ollu leikki? No onko se syötävää? Näytä, näytä! *pomps* *loiks* bojojoing* Ai pitää vaan kertoo juttuja. Vähänks tylsää...

1. Maailman paras juttu on leikkiminen. Sen keksijä on puhdas nero ja mä fanitan sitä ihan täysillä. Leikkiminen on monipuolista, sitä voi tehdä yksin tai kaverin kanssa, lelulla tai ilman. Leikkikaveri voi olla ihminen tai koira.

2. Tyhmintä sen sijaan on, että joskus meille tulee kylään ihmisiä. Miksi me ei vaan voitais mennä muiden luo? Miksi niiden tarttee tulla MUN pihalle tai MUN kotiin? En tajua. Kaikkein tyhmintä siinä on, että mami kieltää mua haukkumasta. Siis haloo!! Meille tunkeutuu vihollisia ja muka pitäis ihan sanomatta niellä koko juttu. No ne on ihan okei vähän ajan päästä ja ei meille kai nyt niin kauheita tyyppejä oo oikeastaan tullu, mut parempi ois jos pysyisivät poissa. Tai toisivat ainaki nameja mukanaan...

3. Mä tykkään nameista, mutta silti parempaa on lelut. Namit kuluu heti ku ne syö, mutta leluilla voi leikkiä, vaikka kuinka kauan.

4. Musta on tosi tylsää katsoa kuinka mami leikkii Amandan kanssa. En sano, että oisi kade tai jotain, mutta musta on tosi väärin, että mun pitää odottaa ja ne vaan leikkii keskenään, vaikka mä oikeesti leikin ainaki miljoona kertaa paremmin ku Amanda.

5. Kyllä mä silti rakastan sekä Amandaa että mamia ja kaikkia muita meidän perheessä ja uusioperheissä. Onnia ja muiskua ja Leelaa sekä Elmeriä ja Hellusta.

6. Mun mielestä on ihanaa ku aamulla Amanda aina putsaa mun silmät. Onhan se vähän silleen mammailua, ja vähän mua nolottaa myöntää sitä, mutta se on silti ihanaa.

7. Mulla ei oo oikeastaan lempilelua. Kunhan se on pehmeä ja sitä voi repiä yhdessä jonku kaa ja sitä voi hakea ja heitellä ja kunhan se on mulla niin se on kiva.

Kuje

AI niin, mä saan haastaa lisää tyyppejä vastaileen. No haastan Pajun, koska se on juuri saanu vauvoja ja sillä on varmaan tylsää ja se tarttis lisää puuhaa sekä Welmun, jolla on melkein yhtä ruskea naama kuin mulla.

2 kommenttia:

Intopallerot kirjoitti...

Paju on vastannut haasteeseen!

Kennel kirjoitti...

Welmu vastaa myös heti kun ehtii .. hieman kiirettä pukkaa ja tärkeisiin kysymyksiin vastaaminen vaatii tarkat merkinnät ..palataan asiaan kyllä ..