torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Uusi kasvoja ja partoja näyttelytreeneissä

Meillä oli eilen näyttelytreenit tas läntsyporukalla. Otin mukaan Leelan ja Kujeen. Ajattelin nyt jos vaikka saisi vähän Leelankin kanssa harjoiteltua ja veisi sen joskus Kujeen kanssa yhtä aikaa näyttelyyn. Harkinnassa on Jyväskylä ens kuussa. Vielä ois pari päivää aikaa ilmottaa.

Paikalla oli pari uutta länderiä Bianca ja Touho. Tai uutta ja uutta. Mulle uusi tuttavuuksia. Touho on Amandan emän veli ja oli ihan kiva nähdä sukulaiskoiria siltäkin puolelta Amandan sukua. Bianca on Danten pentu ja aivan kerta kaikkiaan suloinen. Mua harmitti tosi paljon, että jätin kameran kotiin. Porukkaa oli ihan kiitettävästi mukana. Ruutin pennuista oli Rekku ja Core sekä Toto, Enni ja Foxy.

Otettiin ensi alkuun vähän näyttelyharjoitus. Olin tuomarina ensin ja muisku kävi sillä välin tuomassa Amandan paikalle. Kun tuli mun vuoro ottaa koira, valitsin Leelan. Kyllähän se seisoi neljällä jalalla, mutta asennossa on kovasti toivomisen varaa. Käskin muiskun ottaa Kujeen häiriöksi. Silloinkin Leela jaksoi keskittyä mun kanssa touhuamiseen. Ravi oli taas paraatissa marssimista, mutta tulipa huomattua, että Leela pystyy keskittymään muhun hyvin, vaikka muisku ois mukana tai puuhailis jonku muun kanssa. Amanda odotti seinässä koko harjoituksen ajan ja lauloi.

Me ei ehditty kunnolla harjoitella kun jäähallilla oli peli ja meidät häädettiin pois. Mentiin sit siihen viereiseen Hakametsän koirapuistoon ja päästettiin koirat leikkimään. Paitsi ettei kukaan leikkinyt. Haistelivat vaan hajuja ja katselivat odottavaisesti ihmisiä, että mitäs tehtäis.

Seuraavana ois taas tiedossa ens kuussa läntsylenkki (kuun ensimmäinen tiistai, Kavelan uimahllin luona klo 18) ja seuraava treeni kerta päätetään sit lenkillä. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja: