tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Kesäkausi alkoi

Ohoh, aika on taas vierähtänyt kaikkialla muualla kuin blogin päivityksen parissa. Se on mennyt Amandan juoksuja odotellessa, mutta niitä ei vieläkään näy, ei kuulu. Se on pentujen suhteen huonompi homma. Aikataulut on menny vähän ohi ja ympäri jo moneen otteeseen. Ja juoksut on yhä vaan hukassa. En tiedä mitä kummaa koirat oottelee.

Tällä viikolla alkoi kesän treenit pyöriä. Mä olenkin sitten kolmena päivänä viikossa kentällä. Tiistaina ja torstaina treenaamassa ja perjantaina vetämässä itse koulutusta. Ihan kivalta kuulostaa. Päästiin halutuille kouluttajille ja muutenkin meni mun osalta oikein putkeen. Joka toinen viikko oon kuitenkin iltavuorossa, että se vähän sotkee tota pakkaa.

Ollaan V:n kanssa samassa vuorossa, joten sain loistavan idean, että vois yhdessä ottaa yksityistunteja SDP:lta iltaviikolle. Meillähän ois yhteensä 4 treenattavaa koiraa Ama, Kuje, Ire ja Pila. Niinpä tilasin ekan tunnin ja jos se vaikuttaa hyvältä niin vois sit jatkaa.

Viikonloppuna ois tarkotus suunnata Ouluun kisoihin ja moikkaan porukoita. Näyttelykalenteriinkin oon saanu Pilalle ja Kujeelle pari merkintää ja tarkotus ois vielä muutama muu näyttelysuunnitella niiden lisäksi tälle vuodelle. Vähän tylsää kun niissä ilmotusaika umpeutuu jo kuukausia ennen näyttelyä. Olen ihan liian tottunut siihen, että agikisoissa ilmottautuminen menee kiinni viikkoa ennen kisaa. Seuran omat kisatkin lähestyy. Sinne sitten talkoileen pitkästä aikaa. Tai talkoilinhan mä siellä läntsykisoissa. No yhtä kaikki, ihan kivaa sekin.

On keväinen olo, vaikka ulkona on aika kylmää ja harmaata. Siitä huolimatta ajattelin nyt suunnistaa kohti kenttää. Tässä vielä loppuun tosi nolo video Amandan varaslähdöstä. Se on hyvä lopetus talven treeneihin :)

Video
En vaan voi olla nauramatta tolle :DDD

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Se Best in Areena oli makee paikka :) Harmi kun se kurssi peruuntu lauantailta mutta varattiin halli käyttöön tunniksi. Oli ihan sairaan hieno!

Hitsi kun sinne saisi jotain länderikoulutusta silloin tällöin.... Olisko hyvä idea?