perjantaina, toukokuuta 21, 2010

Piupau harjoitteli

Eilen töiden jälkeen Pila pääsi ottamaan muutaman toiston verkkokepeillä. Sillä ei vielä ole hajuakaan ekasta välistä, mutta pujottelee rytmikkäästi. Se pääsi myös hiukkasen karkaamaan puomille. Ihan ku oltais saatu kotiläksyksi treenata karkailemattomuutta eikä karkailua... Puomilla pysähtyi kivasti kontaktille. Ei ihan oikeaan kohtaan, mutta selkeästi sillä on mielessä tuo että pysähdytään. Olen erittäin tyytyväinen tähän huomioon. Korjasin paikan oikeaksi ja palkkasin pallolla.

Piu

Tänään käytiin SDP:llä. Oikein hyvänmielen treenit. Pila oli innokas, mutta malttoi pysähtyä kuuntelemaankin. Harjoiteltiin takana leikkaamista ja persjätöstäkin onnistuin palkkaamaan kertaalleen. Pila irtoilee yllättävän kivasti hypyille. Se vaan hyppää aikas loiskauttamalla, ponnistuspaikka on lähellä hyppyä ja laskeutuminen osuu todella kauas. Ei mitään pieniä sieviä käännöksiä. Varmaan voisi tohon kehittää jotain. Ens viikolla kaiketi on luvassa hyppytekniikkaa niin katotaan jos sieltä tarttuis jotain ideaa.

Takana leikkaamiset lähti sujumaan heti kun ohjasin sen ite oikein. Ensin koiranpuoleinen käsi osoittamassa hyppyä niin kauan kunnes koira lukitsee sen ja vasta sitten vastainen mukaan. Harjoiteltiin tiukempaa käännöstä jaakotuksellakin. Mulla oli alussa ajoitus aikas pielessä, mutta saatiin viilattua se kohdalleen ja Pila meni tosi kivasti. Mulla oli tässä sama ongelma kun joskus Aman kanssa, en meinannut millään ensin kertoa edessä olevaa hyppyä vaan käännyin liian aikaisin, jolloin koira oli ihan pihalla ja loiskas jonnekin kilsan päähän kun lopulta luki jonkun epämääräisen huitasun. Pilassa on jotenkin tosi paljon kaikkii Amamaisia juttuja.

Piupiu on ihanan motivoitunut ja innokas. Vähän se taas pääsi varastelemaan esteille kun en keskittynyt siihen vaan juttelin, mutta en osaa olla tuosta niin huolissani. Se kuitenkin pysyi hypyn takana hyvin paikoillaan ja tällä kertaa muistin käydä välillä jopa palkkailemassa. Palkkaisin Pilaa sekä lelulla, että namilla, ja välillä lelu tuli myös kouluttajalta. Kaikki toimi hyvin. Olen jotenkin ihan epäuskoinen kun kaikki menee niin helposti ja hyvin. Ja todellakin kun ohjaa oikein niin Pila menee tosi kiltisti just niinku piti. Ehkä meillä on mahkuja saavuttaa tavoitteet, vaikka ne vähän kovat onkin.

Ei kommentteja: