torstaina, syyskuuta 23, 2010

Tavoitteellista agia

Me päästiin Amandan kanssa 3-luokan tavoitteellisten ryhmään. Meille tulee Niina-Liina Linna vetämään viisi koulutuskertaa ja tekemään henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat. Hänen koulutustensa välissä meillä on kaksi kouluttajaa vetämässä viikkotreenejä ja kotiläksyratoja. Tää on tällainen yhdeksän kuukauden projekti, jonka tavoitteena on koota SM- (ja MM-)nollat kasaan. Mukava päästä mukaan projektiin ja toivottavasti me saadaan homma pelaamaan. Olen kauhean innoissani ja vähän jännittääkin. Lisäksi ilmoittauduin mentaalivalmennukseen, jos saisi jotain eväitä kisajännitykseen ja sen kurissa pitämiseen. Sen pitää Julia Kärnä.

Ama

Musta on hienoa miten meidän pienessä seurassa järjestetään tällaisia mahdollisuuksia. Vaikka meidän seurassa talkootöitä on todella paljon, niin toisaalta sen vastapainoksi annetaan myös mun mielestä hyvin etuja. Täytyy sanoa, että olen viihtynyt TAKUTien riveissä hyvin. :)

Kaikki juoksee

Kujekin menee tavoitteellisten ryhmään, mutta alempien luokkien ryhmään V:n ohjaamana. Siinä kouluttajat ovat seuran sisältä, osaan koulutuksiin ammennetaan Niinun oppeja ja lisäksi tulee erilaisia teemakoulutuksia mm. hyppy- ja kontaktitreenejä.

Kuje

Pila toivon mukaan jatkaa samassa mölliryhmässä. Meillä on hirveä lista opeteltavaa. Tuntuu että kepit ei edisty yhtään, vaikka eipä niitä kovin aktiivisesti ole treenattu. Takana leikkaamisesta saatiin kotiläksyä, vaikka Pila osaakin sen suht hyvin, niin mä olen itse aivan pihalla. Kahtena viime viikkona on ollut harjoituksia treeneissä ja mun ajoitus on jotain ihan käsittämättömän huonoa. Tällä viikolla myös Pila oli vähän huono, mutta se johtui siitä että ne ovat Camon kanssa leikkineet niin paljon, että ei sitten energiaa riittänyt kentälle asti. Jos jotain hyvää pitää tiistain treeneistä kaivaa, niin A:n kontakti onnistui.

Pila

1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Wau, vähänkö hienolta kuulosta teidän agitreenaaminen!!! Ei vaan meidän seurassa koskaan mitään tollasta...

Ja upeita syksyisiä kuvia!!! Varsinkin toi hirviöt Pila ja Camo :D!