sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Hyllystä hyllyyn

Aika taas vierähtänyt luvattoman nopeasti. Eikä ihme sillä on piisannut puuhaa ihan liiaksi ja sairastellakin olen ehtinyt. Kaksi viikkoa sitten startattiin neljä starttia Oulussa ja tänä viikonloppuna on saman verran startteja samassa kaupungissa. Tähän väliin on mahtunut kolme muuttoa ja sairasloma. Hiukan on puhkikulunut fiilis.

Kisoista sen verran, että hyllyä puskee. Tarkempi analyysi ja videot myöhemmin. Hyllyä on puskenut myös talossa. Olohuoneessa on vihdoin vanhemmilta saatu kirjahylly lopullisesti koottuna. Jo nyt. Eihän se vienyt kuin kuukauden, pari... Myös mun kirjahylly on koottu ja olohuoneen tavarat alkaa hakea paikkaansa. Kirjahyllyjen kokoamisen kunniaksi ostin kymmenen kirjaa tällä viikolla. Pitäähän sitä olla jotain täytettä. Eihän talolle kannettu kuin joku kymmenisen laatikollista kirjoja...

Nyt oon varmaan sitten virallisesti muuttanut taloon. Kaikki tavarat on siellä ja postiakin tulee. Tilasin lehdenkin, mutta jostain syystä en ole ehtinyt vielä yhtenäkään aamuna lukea sitä. No ainahan sitä voi käyttää sytykkeenä.

Patteritkin on laitettu päälle kun alkoi tuntua, että talo on turhan viileä. Muuttojen jälkeen (ja itseasiassa aikanakin) olin jossain tylsässä flunssakuume-taudissa. Tuskinpa kuitenkaan tuli kylmettymisestä, sillä olen kiskonut päälleni kaksi peittoa, että nukkuessa on hyvin tarjennut.

Pari viikkoa olen ollut töissä ja vielä ensi viikko pitäisi jaksaa, sitten viikko kesälomaa. Tosin kovin kesäinen lomasta tuskin tulee. Leela ja Camo tulee hoitoon viikoksi, joten se on oikeastaan koiranhoitoloma. Lomalla kai olisi vihdoin aikaa laittaa tavaroita paikoilleen. Me vaan raahattiin ne kiireellä talolle, ja ihan joka paikka on täynnä laatikoita, pusseja ja sälää. Meinasin laittaa kuvan, mutta sotku on niin järkyttävä, etten kehtaa. Ja jos talo on sisältä oikea kaatopaikka, niin samalta näyttää piha. Talo hukkuu jonnekin kasvillisuuden keskelle ja siellä täällä pihalla on epämääräisiä vessaremontista irronneita roskakasoja. Näinköhän siitä saa enää koskaan nättiä?

Jospa tää on nyt se pohja mistä sitten noustaan uuteen kukoistukseen. Nyt on ainakin muutto takana, että siitä ei tartte stressata. Vielä kun vessaremppa valmistuis olisin oikein iloinen. Eiköhän tavararöykkiöt pikkuhiljaa saa taltutettua. Haaveilen, että pihalle saisi ulkovaraston, minne saisi työkaluja ja kaikkea pihalla olevaa tavaraa vähän säilöön. Se on suunnitelmissa vasta kun kylppäri on valmis. Kaikki muukin mihin rahaa talossa menisi odottaa vessan valmistumista. Ehkä sit ens kesänä viimeistään.

Ei kommentteja: