perjantaina, syyskuuta 24, 2010

Raivauksen tuloksia

Hurraa, olkkarin raivaaminen saavutti eilen sen pisteen, että sain laitettua matot lattialle. Se näyttää jo ihan asuttavalta. Yksi nurkka on vielä täynnä epämääräisiä rojuja. Siinä on vanha keittiön pöytä, jolle en oikein ole keksinyt paikkaa ja muuta sälää, jotka etsivät oikeaa osoitetta. Mutta voiton puolella ollaan. :)

Olohuone

Sisustuksellisesti olkkari ei ole ihan sitä mitä haluaisin. Sohva on entisen omistajan vanha. Haluaisin uuden, mutta ensin pitäisi tehdä muutama viikonloppu ylitöitä, että olisi varaa ostaa se. Tiedän jo millaisen aion hankkia. Mutta kyllähän se alkaa näyttää jo enemmän mun olohuoneelta. Johtuisko siitä että on kolme kirjahyllistä kirjoja. Vaikka voisihan niitä olla enemmän. Kyllä tuonne vielä mahtuisi.

Kirjoja

Keittiö sen sijaan näyttää ihan karmealta kun vessaremontti laajeni sinne ja niiden välissä oleva seinä alkaa purkautua. En tainnut luvata, että keittiökin olisi loman jälkeen siisti. Koska se ei tule olemaan. Kuistia sen sijaan olen olohuoneen ohella raivannut ja sekin alkaa näyttää vähän ihmismäisemmältä.

Eteinen

Haaveilen, että saisin kuistille kenkähyllyn ja säilytysarkun. Katselin semmoisia vähän eri liikkeistä. Kivoimmat oli Ikealla, mutta mitään täydellistä ei löytynyt. Poikaystävä puheli, että voisi itse tehdä sellaisen, mutta katsotaan nyt. Jospa hän keskittyisi kylppäriin, ja voin vaikka itse yrittää väsätä muutaman laudan pätkän kasaan ja katsoa saanko laatikon aikaan. Nyt olisi ainakin työkalut kun shoppailin oman poran alennusmyynnistä.

Pora

Yläkerran kimppuun en vielä ole käynyt. Siellä pitäisi laittaa sängyt paikoilleen makuuhuoneeseen, mutta makuuhuoneesta pitäisi ensin purkaa vuodesohva osiin, että sen saisi siirrettyä toiselle puolelle. Yläkerta on muutenkin aikas kauheen näköinen, kun tapetit on puoliksi revitty ja lattiamatot on missä sun sattuu. Jahka alakerta on kunnossa voin miettiä mitä yläkerralle keksisi. Ei tekisi mieli uhrata sinne hirveitä summia kun ei tiedä jos tekisi kattoremontin ja siinä vaiheessa voi joutua purkamaan yläkertaakin jossain määrin. Jos en vaan päästä sinne koskaan vieraita tai jotain... :D Eipä sinne kovin pitkät ihmiset mahdukaan.

Kuje ja rotta

Rottia tai muita jyrsijöitä ei ole näkynyt, kun hyvät metsästyskoirat pitämässä jyrsijäkannan kurissa :D

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kivan näköistä tulee! Me ollaan asuttu 50-luvun taloamme noin 9 vuotta ja ihan hyvin edelleen riittää rempattavaa! =D
Kirjojen osalta olen lopettanut ostamisen miltei tykkänään juurikin kun ei kolmeen kirjahyllyyn enää oikein mahdu... kirjasto rules...
t. Kati & Tikkis

Kaisa kirjoitti...

Kodikkaan näköistä! Aina ohi ajaessa yritän katsoa, oletteko pihalla, mutta vielä ei ole näkynyt :)