perjantaina, heinäkuuta 14, 2006

Kolmikko agikentällä

Eilen lähdimme kolmen koiran ja kolmen ihmisen kanssa agikentälle. Amandan kanssa oli tarkoitus harjoitella taas vähän pussia ja keinua, Onnin kanssa kokeilla, pitikö se sitten ihan oikeasti touhusta ja Leelan kanssa kokeilla tykkäisikö se lajista. Oli mahtava päivä, vaikka aika raskas. Ilma oli tosi hyvä. Päivällä oli satanut viilentävästi, joten ei ollut liian kuuma, mutta sade oli jo kuivunut, joten ei ollut märkäkään. (Yhdentoista aikaan eilen illalla alkoi uudelleen sataan, joten osuimme hyvään saumaan.)

Leela innostui aitojen yli hyppimisestä ja pussikin oli siitä vallanhauska.
Leela agilitykentällä 13.7.2006

Onni suorastaan loisti päästeessään juoksemaan esteiden yli. Se kulki varsin näpsäkästi sekä minun, että ystäväni ohjauksessa.
Onni agilitykentällä 13.7.2006

Amandalla keinu ja pussi sujuivat ihan eri malliin, kun tiistain harkoissa. Tiistaina keinu alkoi jo ollu jossain mallissa, mutta pussi ei sujunut. Nyt molemmat menivät ihan ilman ongelmia. Vielä kun saisi sen sujumaan silloin kun paikalla on muitakin. A:n alkukontakteissa meillä olisi myös hiomisen varaa.
Amanda agilitykentällä 13.7.2006

Kentällä kaikilla koirilla meni suorastaan loistavasti, kentän laidalla taasen... meillä oli oikein kuorolaulujen osakilpailut pystyssä. Odottamisen harjoittelussa, silloin kun toinen on tekemässä jotain kivaa kentällä, on totisesti parantamisen varaa. Vaan ihan mälsäähän se olisi jos kaikki sujuisi ilman haasteita :DLaittelen lisää kuvia kotisivuille jossain vaiheessa. Kiitokset hyvälle kameramiehelle ja kenneltytölle ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonyymi kirjoitti...

heippan!
kivoja kuvia oot saanu tänne :D
voisitko laittaa mun mailiin ne kuvat leelasta (vaikka epäonnistuneetkin)missä se koittaa agiteerata, ni voisin näyttää ne mutsille ku sitä kiinnostaa. :D