maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Qotiinpaluu

Hauskaa oli ja kotiin oli vähäsen mälsä tulla. Junamatkailu avartaa. Olipa aikas mielenkiintoinen matka ja ei mitenkään negatiivisessa mielessä. Oltiin IC-junassa siinä isossa lemmiosastossa. Paikat oli loppuun myyty ja me saimme ahtautua neljän paikkaan yhdessä nuoren bullterrierinartun ja omistajansa kanssa. Vaan eipä siinä ongelmia oikeastaan ollut. Onni kuorsasi lattialla ja Amanda lekotteli sylissäni, bullterrieri sai vapaan penkin itselleen. Se oli nättiotus ja vilkas kuin mikä, tosi ystävällinen ja leikkisä. Se olisi halunut tutustua ihan kaikkiin vaunussa, eikä millään olisi malttanut pysyä sekuntiakaan paikoillaan. Onnia yritti saada leikkimään, mutta Onni vain käänsi päänsä pois ja ja jatkoi nukkumista.
Voipa tyytyväisenä todeta, omien koirien hyvin oppineen, että matkustaessa nukutaan. Jopa häirittäessä. :D

Onnista olen ihan extraylpeä! On se upea. Kyllä niiden kanssa on mukava liikkua, kun tietää kaiken sujuvan mutkattomasti. Amandakin sai pikkutytöltä rapsutuksia. :)

Nukkuminen olikin viime yönä sitten vähän kortilla. Naapuri keksi pistää bileet kahdeltatoista pystyyn. Jep jep. Kyllä muuten v*tutti. Yhden, kahden aikaan kävivät poliisit. Eikä aamulla parin tunnin yöunen jälkeen oikein olisi maistunut herääminen. Onneksi tuostakin idiootista pääsee vihdoin eroon. &%#&%&#¤"!
Positiivista. Amanda ei vahtinut eikä ilmoittanut oudoista äänistä.

Ei kommentteja: