sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Onnikin tuli raahattua agikentälle

Ajattelin käydä harjoittelemassa Amandan kanssa vähän pussia ja keinua. Ne esteet ovat meille vaikeimmat. Otin Onninkin mukaan, sillä meidän pitää vähän harjoitella kentän laidalla odottelua ihan kummankin koiran kanssa. Kastelin ennen lähtöä molemmat. Vaikka täällä tulee ihanan viilentävästi, on silti kuuma.

Raahasin kentälle keinun, pussin ja kaksi aitaa. Ajattelin ensin harjoitella Amandan kanssa, mutta se oli niin pomppivainen, että jätin sen jäähylle ja kokeilin mennä Onnin kanssa. Ja sehän meni! Poika oli aivan innoissaan.

Niinpä vuorottelin molempien kanssa. Onnin kanssa käytiin ensin keinu, pussi ja aita hitaasti läpi ja loppua kohden kokeiltiin pientä rataa. (Hyppy, hyppy, keinu, pussi ja hyppy) Amandan kanssa vain harjoiteltiin aitoja korkeina, keinua ja pussia. Neiti meni oikein hyvin keinun ja pussin. Se alkaa oppia :D Kastelin välillä molempia vedellä. Kumma juttu, mutta kumpikaan ei oikein välittänyt siitä.Sain otettua Onnista yhden kuvan ennenkuin kamerastani loppui akku. Nyt molemmat nukkuvat tyytyväisinä ja minä mietin, että pitäisikö Onniakin alkaa sittenkin kuskaamaan agiharkoissa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»