tiistaina, heinäkuuta 25, 2006

Trimmailuja

Onni ja Amanda ovat molemmat saaneet viime viikolla uudet lookit. Itseasiassa Onnin look lähti jo edellisviikolla aluilleen. Ajelin sen poskesta haavan ympäriltä karvat. Viime viikolla ajelin uudelleen vähän jo kasvaneet karvat pois. Kiva, että Raision näyttely on tulossa ja Onni on sinne ilmoitettu... Näyttääkin tosi nätiltä kasvopuolena. Vaan mitäpä tuosta.

Lauantaina aamukahvia siemaillessani (joskus kolmen aikaan) huomasin, että aurinko siivilöityy Amandan korvakarvojen lomasta. Hmmm.. Aavistuksen pitkät neidin korvakarvat... Hmmm.. Jospa niitä ehkä nyppisi vähän siistimmiksi. Hmm... Kunhan olen pakanut pari laatikkoa ja pessyt pyykkiä... Hmm.. Katselin yömyöhään leffaa ja käteni ajautuivat Amandan korvien luo. Ennenkuin huomasin, olin nyppinyt koko koiran. Nyt Amanda on ihan puli eli puolikalju. Korvat kyllä ovat oikein nätit ja siistit.

Jospa vielä saisin Onnin nypittyä vähän lyhempään turkkiin. Sen karva oikeasti kaipaisi nyppimistä. Onni on vaan ovelasti vedonnut surkeaan olotilaansa. "Et voi viedä turkkiani, kun poskenikin on ihan paljas", se sanoo surkeilla toffeesilmillään.

Ei kommentteja: