maanantaina, heinäkuuta 03, 2006

Puuha päivä

Eilinen oli oikea puuha päivä. Aloitimme heräämällä sunnuntai aamuna kahdeksan aikaan. Tara ja Amanda leikkivät ulkona ja Onni tutkaili pensaita. Kun olimme Tran omistajan kanssa kiskoneet jotenkuten vaatteet niskaamme, lähdimme kohti lauantaista miittipaikka. Tara ja Onni vietiin sinne näytille ja Amandakin otettiin mukaan. Oli ihana viivähtää vielä hetki ystävien parissa. Onni kävi tutustumassa Jadeen ja Luluun, mutta muuten kaksikkoni pysyi ihmisten ja Taran luona.
Onni on rodultaan kuulemma novascotiannoutaja (Onnihan siis on glen of imaalinterrieri). Amanda taasen on yorkshirenterrieri (oikeasti kromfohrländer). :D

Veimme Onnin ja Amandan kotikotiin ja jatkoimme Taran ja Taran omistajien kanssa tutustumaan Taran veljeen Raffeen, joka oli ihana pikkupakkaus. Kotikotiin päästyämme Tara oli ihan poikki ja uinaili hetken, ennenkuin he joutuivat lähtemään takaisin kotiin.

Me lähdimme Onnin, Amandan ja siskojeni kanssa uittamaan koiria. Onni haki kaukaakin keppejä, mutta Amanda uskaltautui vain kainaloihin asti yltävään veteen. Takaisin päästyämme heittelin niille palloa ja se oli niin mukavaa, että tuli ehkä vähän liioiteltua. Molemmat olivat ihan puhki kun lähdimme kohti juna-asemaa. Matkat menivat sikeästi nukkuen. Onneksi ne jaksoivat silti kävellä kotiin asemalta.
Tänä aamuna ei kummallakaan ollut tavanomaiseen tapaan virtaa. Onni ei sännännyt heti eteiseen kuullessaan kuinka otin sen remmin naulasta, eikä Amanda jaksanut spurttailla kovin montaa aamujuoksukierrosta ja ne muutamat mitkä jaksoi menivät aika hitaasti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»