keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Agilitykuulumisia

Jaapa jaa, jospa sitä pitkästä aikaa naputtelis vähän kuulumisia. Jotenkin ika on taas ehtinyt vaan hurahtaa käsistä.

Perjantaina meillä oli yleinen agipäivä. Harjoittelin vähän juoksuisen Amandan ja Kujeen kanssa tuossa läheisen kentän vieressä. Täällä on kaadettu puita, joten oksia piisaa. Keräsin muutaman sopivan kokoisen pätkän ja saina ikaan niin kepit kuin muutaman hypyn. Otin vielä matkaan tuon meidän oman putken, joten saatoin harjoitella vähän ohjaamistakin. Amandan kanssa panostettiin keppien harjoitteluun ja Kuje sai vähän leikkiä putkeen menemistä. Ihan kivaa oli.

Myöhemmin otin Onnin mukaan agiharkkoihin. Teemana oli eteenirtoaminen. No... Voin sanoa, että se ei ihan meiltä suju. Onni kun on tuollaista perässä vedettävää mallia. Hyppysuorat on meille vähän muutenkin vaikeita, mutta jos juoksen edelle niin kyllä se silloin sujuu. Oli oikein kiva harkkailla Onnin kanssa. Vähän piti tarkkailla, ettei pojasta lopu puhti kesken, mutta meni oikein kivasti. Koira pysyi kuulolla ja teki iloisesti hommia.

Näistä harkoista ja länderileirin hyvin sujuneista agikokemuksista innostuneena ilmoitin sitten Onnin oikein kisaamaankin. 1.9 olisi ensimmäinen agikisa jonne mennään. Minun ensimmäinen kisani ja Onnin ensimmäinen kisa. Ouluun asti on pakko mennä tämäkin kokemus testamaan. Tai siis tietenkin vain siinä tapauksessa, että ilmoittautumiseni onnistui. Pitääpä pojalle ostaa kisakirjakin. Voidaan käydä mokaamassa glennien maine.... Odotan kauhulla.

Käykääpäs muuten kurkkaamassa Sapliinan kennelin sivuilta Leiri kuvia siellä on lentävä Onnikin. Eikös ole nappiotos :D

2 kommenttia:

n-elikot kirjoitti...

Jipii, jipii! Mehän pääsemme kannustamaan teitä! Siitä se sitten lähtee, se kisahurmos.

-Pia-

Adeina kirjoitti...

Niin siis te pääsette tuputtamaan mulle paperipussia ja hokemaan: hengitä, hengitä, hengitä ;D