perjantaina, elokuuta 24, 2007

Länderimäinen mätsäri

Keskiviikkona lähdettiin Kujeen kanssa vinttikoira-radalle mätsäriin. Tarkoitus oli alunperin ottaa Leelakin matkaan, mutta neidin rokotuspaperia ei löytynyt tavanomaiselta paikaltaan enkä uskaltanut ilman todistusta lähteä. Siirtyipä Lölliksen näyttelyuran aloitus sitten taas muutamalla viikolla. No jospa todistus löytyisi ennen seuraavaa mahdollista mätsäriä. Olisi kiva päästä Leelankin kanssa kokeilemaan esiintymistä.

Kujeen kanssa lähdettiin vaihteeksi vähän myöhään kävelemään kohti Kauppia.Ehdittiin silti juuri oikeaan paikkaan jonottamaan. Kisanumeroksi tuli 53. Hetken päästä selvisi, että pennut jaettiin kahteen ryhmään, koska niitä oli paikalla niin paljon.Toiseen kehään alle viidenkympin numerot ja toiseen yli. Aika hyvä tuuri.

Kehässä Kuje oli vähän vempula. Heilutteli päätään hampaita näyttäessä ja seisomisen sijaan tarjosi istumista. Ravaaminenkin meni vähän nuuhkutteluksi. Ei ollut parhaimmillaan, mutta toisaalta tuskinpa olin minäkään. Sininen nauha saatiin ja liityttiin sen jälkeen muiden läntsypentujen pariin.

Paikalla oli nimittäin hyvin länderit edustettuina. Aikuisista Rekku oli ainoa länderiedustaja, mutta pentuja oli paikalla Kujeen lisäksi kolme muuta: Fozy, Enni ja Toto. Jämähdimme siihen höpisemään ja ihailemaan toisten kehäesiintymistä. Hienosti menivät kaikki. Toto sai pennuista myös sinisen nauhan, mutta pärjäsi silti kaikkein parhaiten, kun pääsi vielä jatkoon sinisistä pennuista. Enni ja Foxy nappasivat punaiset nauhat ja taisivat saada aika paljon kehujakin tuomarilta samalla.

Ihan kivaa oli. Kivempaa tosin kehän laidalla kuin itsekehässä. Kiitokset vain kaikille seuran pitäjille ja Tampereen läntsylenkillä nähdään taas! Tai itseasiassa osa taidetaan tavata jo huomenna. :)

Ei kommentteja: