sunnuntaina, elokuuta 26, 2007

Viikonlopun näyttelykiertye

Kehän laidalla

Lauantaina käytiin Tervakoskella seuraamassa läntsykehää. Kipalla oli matkassa Cello ja Aasa ja mulla lähti Kuje ja Onni turisteiksi mukaan. Paikan päällä oli ländereitä aika sankka joukko. Vaikka kehän seuraaminen oli mukavaa, niin kyllä olisi tehnyt mieli päästä itse kehään. Ei se katsominen ole läheskään niin hauskaa kuin kehään meno.

Onnittelut ROP Rönnille ja VSP Ruutille sekä muille menestyneille!

Kehässä

Sunnuntaina suunnattiin kohti Helsingin Kaivopuistoa. Tällä kertaa meitä lähtijöitä olikin aika joukko. Onni oli turisti ja ländereitä meni kehään Aasa, Viivi, Cello, Totoro ja Kuje.

Kehän alkaminen kesti ja kesti, vaikka oltiin ensimmäisinä vuorossa. Oma olo alkoi käydä ihan levottamaksi. Padi tuli omistajineen seuraamaan kehää. Poika oli myös ilmoitettu näyttelyyn, mutta ei päässyt mukaan dopingsääntöjen mukaan kun varoaikaa rapsahti niin pitkästi päälle. Kuje olisi Padin huomatessaan halunnut mennä vain leikkimään ja kesti jonkun aikaa saada se taas kiinnostumaan minun kanssa puuhailemisesta. Kehän jälkeen tyttönen pääsi riekkumaan Padin kanssa ja oi sitä riemua.

Vähän levottomissa tunnelmissa mentiin kehään ja siellä levottomuus jatkui. Kujeen mielestä oli ihan extrahauskaa hyökkäillä käteeni ja tempoa hihnaa. Se pysähtyi sekunniksi seisomaan, kyllästyi ja hyökkäsi leikkimään käden kanssa. Jos seisoi, se pomppi länderimäisesti naamani edessä. No onneksi tuomari ei kiinnittänyt huomiota meihin Kujeen pahimman riehumisen aikaan.

Pöydällä olo meni jotenkin tosi nappiin. Kuje seisoi siinä iloisesti. Tuomari oli tosi mukava. Kysyi nimeä ja jutteli koiralle. Kujekin selvästi tykkäsi miehestä. Tosin ei ehkä ihan niin paljon kuin suloinen Roppa, jonka näin jakelevan tuomarille suukkoja. :)Kauniista Ropasta tuli narttujen pentuluokan voittaja ja myös ROP-pentu. Kuje tuli toiseksi ja sai KP:n. Onnittelut Ropalle!Oman esiintymisen jälkeen seurailtiin muiden esiintymiset. Olipa aika show :D ja siis ihan positiivisessa mielessä. Kipazin-blogista voi lukea tarkemmin tapahtumat. Onnittelut Aasalle, joka oli ROP ja ROP-veteraani, sertin saaneille Viiville ja Cellolle sekä vara-sertin napanneelle Rekulle. Cellolle serti oli nyt vissiin neljäs ja siitä tuli samalla muotovalio ja olipa Kujeen isäpappa myös VSP.

Kehän jälkeen jäätiin vielä joksikin aikaa hengailemaan, annettiin pentujen riekkua ja nautittiin päivästä ystävien kesken. Kivaa oli :) Kiitokset kaikille seurasta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea toisesta KP:sta :)

Adeina kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia :) Me ollaanpi oikein ylpeitä ku saatiin tällä kertaa oikein pokaaliki.

Tosin mulla on jo nyt ongelma minne niitä tunkisi, mutta kyllähän niitä silti on kiva saada.