lauantaina, lokakuuta 27, 2007

ARGH!! Vinkuvinkuvinkuvinkuvinkuvinkuviiiiiiii....

Kuje on tullut kotiin. Onnin aivot ovat laskeutuneet takajalkojen väliin ja kurkkuun on ujuttautunut pilli. Tulen hulluksi!

Äitini ja siskoni toivat eilen Kujeen junalla takaisin. Tyttönen oli ollut kuulemma tosi kiltti, mutta vain pissannut sänkyyn ja muuta pientä hauskaa. No olipa hyvä, etten ole ottanut pressua sängystä. Ihan vain varmuuden vuoksi. Ehkäpä harkitsen sitä seuraavan kerran Kujeen yksvuotissynttäreiden kohdalla. Matka oli mennyt helposti ja Kuje hyppäsi junastakin varsin tottuneen näköisesti. Meni iloisesti ohitseni kaupunkilaismaiseen tyyliin ketään huomioimatta ja tajusi vasta kutsusta tulla moikkaamaan. Sain sentään pusun.

Onnin silmät syttyivät kun se näki Kujeen. "Jihuu, mulle on tuotu nainen!" Ihana tanssahtelu Kujeen ympärillä alkoi ja Onni nielaisi pillin kurkkuunsa. Siitä lähtien ollaankin kuunneltu melkein taukoamatonta vinkunaa, vaikka kaksikko on eristettyinä eri huoneisiin. Niitä ei ole voinut käyttää yhdessä lenkilläkään ja uloskin on joutunut mennä eri kerroksista.

Tuli pieni taktikointivirhe Kujeen takaisin tuonnissa. Saapa nähdä kuinka kauan tätä jatkuu ja kuinka nopeesti joudutaan hullujen huoneelle. Suosittelen lämpimästi pitämään leikkaamattomia uroksia ja narttuja samassa taloudessa. Voiko kokeilla kuinka pitkälle hermo kestää. Arrggh!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa hullujen huoneelle! Duon juoksujen aikana kiroan Lucaksen kalleudet maan alimpaan rakoon... :P Miehet on miehiä ruikuttavat ja vinkuvat vaikka ei ole mitään mahkuja ;D

Unknown kirjoitti...

On ollu vähän pimee ja tylsä päivä ja lapsetkin sairastaa , vaan sain sellaiset naurut että silmistä vesi valuu. kiitos .
ja sitähän se just on ..
meillä tangolaulaja welmu veti muutama viikko sitten aariaa keskellä yötä johon luna vienosti vastasi juu... vai oliko se armi ja danny ??