perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Matkustelua ja lapsien tapaamista

Eilen päästiin Taran omistajan kyydissä kohti pohjoista. Kiepahdettiin pieni mutka Alavudella moikkaamassa Kamun ja Paavon perhettä. Perheeseen kuuluu kolme tyttöä ja ovat varmaan parhaiten käyttäytyvimpiä lapsia jotka tunnen. Kerta kaikkiaan ihania. Huomaa, että perheessä on koiria. Tytöt käsittelevät tosi taitavasti koiria ja meilläkin kaikki nelijalat olivat vallan ihastuksissaan ja tunkivat vuorotellen silitettäviksi. Kuje sai vähän mörköillä kun sisälle tuli yllättäen mustiin pukeutunut ihminen. Kuje on keksinyt, että ne ovat ihan hirveän pelottavia. Onneksi sattui koiraihminen tulemaan ja rapsutteli Kujeen rauhallisemmaksi. Yllättävän hyväkäytöksisiä osasivat omat otukseni tällä kertaa olla, jos kohta Onni vaihteeksi ryösti kaikki lähettyvillä olevat luut itselleen.

Kiitoksia kestityksestä ja toivottavasti nähdään sunnuntaina!

Viime yö vietettiin Raahessa Taran omistajan luona. Santte ja Vikinä jäivät nyt näkemättä, sillä ne olivat vielä hoidossa. No Kuje ja Tara painalsivat taukoamatta menemään ja leikkivät niinkuin nuoret nyt jaksavat taukomatta leikkiä. Onni yllätys, yllätys, ryösti kaikki luut itselleen ja vietti hyvin onnellisia hetkiä kaluten niitä. Amanda tyytyi istumaan penkin vieressä jaloissani ja katselemaan muiden touhuja.

Kiitokset majoituksesta ja kyydistä, nähdään huomenna ;)

Kotikotiin päästin kahdella bussilla. Ensin pikavuorolla Ouluun ja Oulussa paikallisliikenteen kyydillä melkein kotiovelle asti. Kukaan ei nurissut kolmesta koirasta. Päin vastoin oli oikein ystävällisiä ja mukavia kuskeja. Paikallisbussissa mentiin neljän tytön vieressä ja piisasi siinä koirille rapsuttelijoita. Amanda lähinnä katselee ihmisiä ja vähän nuuhkii kättä, mutta Kujeen pitää tunkea melkein syliin asti tutustumaan. Eipä sentään voinut bussissa hypellä päälle. Kai se tuosta rauhoittuu aikanaan.

Ei kommentteja: