torstaina, lokakuuta 04, 2007

Läntsylenkki ja näyttelytreeni

Tiistai oli tämän kuukauden ensimmäinen ja oli siis länderilenkin aika. Otin tällä kertaa mukaan molemmat tytöt. Lähdettiin yhtä matkaa muiskun ja loppujen koirien kanssa. Heidän oli tarkoitus suunnistaa toiseen suuntaan, mutta Onni pinkaisi vinhaa vauhtia meidän peräämme huomatessaan, että me olemme menossa ihan eri suuntaan. Vähän itseä hymyilytti kun Onni kiisi perään ja onnistuimmepa naurattamaan kovasti paljon naapuriakin.

Länderilenkillä oli tällä kertaa Amandasta huolimatta vähemmän väkeä. Osalla oli juoksut ja osa ei päässyt muista syistä. Lenkki oli kuitenkin mukava ja höpinää riitti. Aika perinteiseen läntsytyyliin nartut olivat vapaina ja urokset hihnoissa.

Eilen mentiin näyttelytreeneihin Kujeen kanssa. Tarkoitus oli vähän katsoa, että missä mallissa meillä on pöydällä olo viikonloppua silmällä pitäen. Tulikin hyvin pöytätreeniä. Saatiin jopa "miestuomari" tutkimaan, mikä oli tosi hyvä kun me nähdään niin vähän miehiä. Vähän Kuje oli jännittyny pöydällä, mutta olin tyytyväinen.

Kokeilin seisottaa sitä toisinpäin, mikä oli yllättävän hankalaa. Varsinki ku Kujeen mielestä se tarkoitti sitä, että pitäisi hyökkiä kohti kättä. Liikkeessäkin oli ongelmia kun Kuje keksi peitsaamisen. Se on liikkunu niin helposti ja nätisti, mutta nyt piti vaihtaa välillä kamelikävelyksi liikkuminen. Onneksi sain sen pyöräyttämällä takaisin raville. Pitää varmaan harjoitella vähän useammin ukn näin paljon ongelmia ilmenee.

No sunnuntaina nähdään mitä tuomari tykkää ja kuinka ekassa hallinäyttelyssä menee.

Ei kommentteja: