tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Leelan ja Kujeen päälle hyökättiin

Muisku käytti eilen koirat iltalenkillä. Kujeen juoksuista johtuen koirat menee kahdessa erässä lenkille. Leelan ja Kujeen ollessa vuorossa pimeydestä syöksyi vapaana musta iso uros rähisten Kujeen peppuun. Tyttösen tuoksu (löyhkä) varmaan houkutteli sen paikalle. Muisku sai potkittua ja huudettu uroksen kauemmas, koiranomistajan vain katsoessa mitään sanomatta ja tekemättä vieressä. Tytöt kiljuivat paniikissa.

Leela ja Kuje selvisivät ilman fyysisiä vammoja. Henkisistä ei vielä ole tietoa. Leelan päälle on ennenkin käynyt iso tumma koira ja neidillä kesti tosi kauan selvitä siitä. Kuje on murkkuiässä ja ei todellakaan tartte tällaisia koirakohtaamisia. Muisku ainakin säikähti itse ihan järjettömästi.

En ymmärrä miksi otetaan koiria, jotka eivät selvästi pysy hanskassa..
*loput kiukkuisesta tekstistä sensuroitu*

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hui kamala. Toivottavasti tyttösille ei jäänyt traumoja kumminkaan. Just samasta aiheesta kirjoitti Timonin emäntäkin, ihme asia, että koirat yleensäkin pidetään vapaana, jos ne ei hanskassa pysy ja toisekseen niitä edes otetaan, jos ei välitetä. HYI tuhma omistaja!

Anonyymi kirjoitti...

Voi pitkä *piip* Tiedät mitä ajattelen näistä p%#&! irtokoirista...

Pitäisi olla joku koirapassi joka pitäisi ensin suorittaa ennen kuin koira hankitaan...

Anonyymi kirjoitti...

VOihan piip...En tiiä luitko, mitä mulle ja Lunalle tapahtui, mut olen sun kanssa samaa mieltä ja todella pahoillani siitä, että tuollaisia koiranomistajia on...Luna todennäköisesti huutaa kohdatessaan ainakin ne pumit ja ehkä myös muita koiria, eli monta takapakkiaskelta toisten koirien ohittamisessa. Arghh, en muuta sano,