lauantaina, tammikuuta 29, 2011

Hyppytekniikka: aloitus

Takuilla on nyt käynnistynyt näitä projekteja enemmänkin ja yksi projekteista on hyppytekniikan harjoittelu. Alatalon Vapun pitämän kurssin jälkeen suunniteltiin kaikille seuran jäsenille vapaa tekniikan harjoittelu mahdollisuus. Treenejä on koottu vihkoon ja kalenterissa on lauantaille varattu aikaa kaikille halukkaille.

Homma starttasi käyntiin jo viikko sitten, mutta koska me Pilan kanssa episteltiin en päässyt treeneihin. Tänään kävin ekaa kertaa. Mukana oli kaikki länderit, mutta Pila ei päässyt tekeen mitään. Kuje on V:n kanssa aikaisemminkin tehnyt tekniikka harjoitteita ja se näkyi erona Amandaan joka ei moisia oo tehny.

Ensimmäinen oli kasvava harjoitus, siten otettiin kääntymistä S:n muotoisella radalla ja lopuksi kokoava perussarja. Amandalla oli hakemista, Kuje oli selkeästi parempi. Kaikki radat tuli videolle. Samoin kuvattiin Jekku ja Pro, jotka oli myös treenaamassa.

Sain loppulenkittää myös Pron. Neljä koiraa. Hmm... Kujeen ja Pilan mielestä Jekku oli aivan yli-ihana. Erityisesti Kujeen. Siitä on tullut nuorten miesten kosiskelija sen jälkeen kun se sai pennut. Nyt se ois joka välissä halunnu keikistellä, tai jos keimailu riitä niin oishan Jekkua voinu astuakin.

Oli hauskaa. Mä niin tykkään Takuista <3 tällaisia upeita mahdollisuuksia. Ja seuralaisista, jotka viitsii ja jaksaa.

Ei kommentteja: