tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Ohjatut treenit: takana leikkaamisen vaikeus ja mörköily

Sunnuntain treenit Pilan kanssa oli taas niin vaikeet, että ois tehny mieli vääntää itkua. Miksi mä en osaa? Mulla on joko kolme kättä tai sitten vaan yksi kun pitäisi olla kaksi, tai ei yhtään kättä ollenkaan, mutta sen sijaan kaksi vasenta jalkaa, puhumattakaan siitä että rintamasuunta osoittaa vähintäänkin kattoon. Pila-raukka joutui sietään mun säätämistä. No tästä latistavasta fiiliksestä huolimatta, mun on sanottava, että Jarin treenit tekee meille vaan hyvää. Hän pakottaa meidät tekeen oikein, ja pakottaa oikeasti yrittämään.

Takanakierto, takaaleikkaus ja putkeen lähetys oli ihan toivoton yhdistelmä. Pila kyllä irtos kuolleelle lelulle (tosin ihan väärään aikaan ja ei niin yhtään jäänyt kuuntelemaan mitä sille siinä vaiheessa huusin). Ja harjoiteltiin pari kertaa istumasta lähtöä, vaikka en siihen asentoon ole vielä liittänyt paikoillaan pysymistä. Samoin putkijarrutuksesta Pila ei enää muista mitään. Ja se haluaisi kovin, kovin, kovin varastaa kontakteille aina kun sellainen eteen tupsahtaa.

Tokalla kerralla rataa muutettiin, eikä meidän tarvinnut tehdä alkuun leikkausta vain sain änkeä siihen surkean valssin. Saatiin tehtyä enemmän kuin kaksi estettä peräkkäin. V oli tässä vaiheessa tullut paikalle hakeen meitä ja sanoi, yllättävän kohteliaasti, ettei se ihan niin pahalta näyttänyt. Me varmaan näytettiin molemmat Pilan kanssa niin surkeilta, että oltiin lohdutuksen tarpeessa.

Pila myös reagoi tosi voimakkaasti mörköilemällä. Treeniryhmään tuli saksanpaimen. (Aika makee koira muuten. ;) ) V epäili, että oisko se laukaissut muistikuvia Irestä. Irehän kävi Pilan päälle sen ollessa pentu. Ainakin Pila pelkäs Bredoa ihan mielettömästi. Ja Pila myös haukkui treeniryhmän ihmiset pystyyn. Suostui kyllä lahjottavaksi, mutta ei luottanut oikein keneenkään. Toisaalta sillä voi olla ihan vaan murkkuilukausi länderimäiseen tapaan. Sunnuntaina mörköily ei vaikuttanu agilityyn, mutta maanantaina kun aamulla käytiin hallilla, niin Pila alkoi aristella puomia. Suostui menemään sen, mutta jalat tutisten. Siinä vaiheessa kun pääsi alastulolle, niin silmät syttyi ja innokkaasti 2on-2offiin odotteleen palkkaa. Hmmm, Pila onkin ollut tähän asti niin helppo, että kaipa nyt oli aika tulla jotain haastetta. Katotaan kuinka se torstaina reagoi Päivin treeneissä.

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Tähän on pakko sanoa, että tod näk Pila oikeesti mielsi tän sakemannin siihen Bredoon, jos kerta sellainen oli sen päälle pentuna käynyt. Valitettavasti.