torstaina, tammikuuta 13, 2011

Vuoden ensimmäisiä treenejä

Tässä on viikon sisällä käyty jo kolme kertaa treenaamassa ja mitään en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa ylös. Lauantaina ja maanantai-aamuna käytiin Takkulassa. Treenasin yksin kaikki kolme koiraa ja videoin osan treenaamisestani.

Valitettavasti video ei suostunut kännykästä siirtymään nettiin. Pitää katsoa jos jaksaisi kokeilla läppärin kautta kun sekin vihdoin tuli huollosta. Tosin läppäristä puuttuu akku, että aika surkee huolto. Toimii sentään kun on virtapiuha seinässä.

Tänään käytiin SDP:llä yksityistunnilla. Ohjasin radalla Pilaa ja Amaa kävim vain palkkaamassa keinulta ja puomilta. Sunnuntaina ois Amsin kanssa ne pari starttia. Pilallakin ois ehkä ensimmäiset startit luvassa kuun lopussa, jos mitään kummempaa ei tapahdu.

Tauko on tehnyt hyvää. Samoin keinun paukuttelutreeni. Aman keinu on paljon parempi. Pilalle tauko taikoi pujotteluun varmuutta ja vauhtia. Kiihkeyttä siinä on ehkä vähän liiankin kanssa. Ja meillä on hienoinen pureskeluongelma... Erityisesti jos mun pitäisi ohjata tiivis ohjauskuvio ja Pila on hiukkaakaan epävarma. Tai jos kiilaan sen linjalle enkä käskytä irtoamista ajoissa. Pila kyllä irtoo ja etenee upeasti, sääli ettei ohjaaja osaa kertoa ajoissa mitään. Ja se kerta kaikkiaan vaan on niin makee. On vaikea kuvailla sanoin kuinka mielettömän hienolta Pilan ohjaaminen tuntuu. Se vaan on.

Keskeneräinenhän Pila vielä on. Se osaa nyt kaikki esteet, mutta nekään ei vielä ole varmoja. Kontaktit toimii kun juoksen esteen ohi, mutta jos jään taakse Pila hidastaa ja jää kysymään. Keppien idea on syttynyt Pilan päähän, mutta sisäänmeno ja pari viimeistä väliä on epävarmoja. Myös rimoja tippuu jos huidon tai huudan esteen päällä. Eli kesken on vähän kaikki. Ohjauskuvioista päällejuoksu ei esimerkiksi toimi yms. Opeteltavaa on paljon. Lähinnä siis mennään kisoihin treffaan mun kaveria ja korkkaan ekan kisan paniikki pois mun päästäni. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentti:

Kati & Tikkis kirjoitti...

Kiva kuulla Pilan etenemisestä! Tikkiksellä vähän sama, kaikki esteet osataan ja ratoja tehdään, tosin keinu on vielä kesken. Olemme nyt kolme starttia kisanneet ihan virallisissa, HYL-tuloksilla kun ei ihan valmiita vielä olla. Tikkis on vielä kuitenkin aika epäkypsä, sekä fyysisesti että henkisesti joten en ota mitään paineita. Tässä kevään kuluessa varmaan joissain kisoissa käydään, juurikin enemmän ohjaajan takia että saataisiin rentoja suorituksia! Esim. Hyvinkäällä on 27.2. kisat joissa on 1-2-3-luokkalaisille radat, sinne varmaan tulen molempien kanssa =)