tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Itsenäiset treenit: ongelmalliset kontaktit

Maanantai-aamuna käytettiin hyväksi mahdollisuus päästä kyydillä Takkulaan. Mulla oli kaikki kolme länderiä mukana.

Pila

Pilan kanssa ei ollut tarkoitus tehdä kun vähän putkesta kepeille menoa, sekä A:ta. No sehän livahti kepeiltä puomille, mutta hyytyi ylösmenolle. Eli treeneistä tulikin puomi-treenit. Kolmannella toistoilla puomi muuttui vauhdikkaaksi. Kun kokeiltiin hetken päästä toisesta suunnasta, taas hyytyminen ylösmenolle. Amanda meni samaisen puomin ihan reippaasti, joten itse puomissa ei ollut vikaa. Kokeilin, että heiluuko se tai muuta. Puomi oli ihan seinän vieressä mikä voi vaikuttaa. Toinen mitä mietin, että arpooko Pila, että onko kyseessä keinu vai puomi. Pila on tällä hetkellä kauhean innostunut keinusta, mutta se on vielä niin alussa niiden kanssa, että voi hyvinkin sekoittaa esteet toisiinsa. No mene ja tiedä, katsotaan miltä se torstaina näyttää. A:n Pila meni ilman ongelmaa. Keinua en ottanut. Kaikessa muussa tekemisessä on sama into tallella, joten en vielä ole kovin huolissani puomista.

Amanda

Amandan kanssa yritettiin ottaa saksalainen videolle, treenata kontakteja ja kokeilla miten menee pujottelu päin seinää. Ennen kaikkea yritin palkata Amandaa lelulla ja se onnistui!!! Hurraa! Meillä oli hurjan hauskaa. Ja lelulla palkkaaminen toimi senkin jälkeen kun olin palkannut nameilla kontaktit.

Kuje

Argh, miten kauheessa kunnossa sen kontaktit on. Ihan järkyttävää. Niille pitäisi tehdä jotain. V ei tällä hetkellä mitenkään erityisen aktiivisesti yritäkään treenata. Ehkä mun pitää ite vahvistaa noita Kuiskiksen kontakteja. Ylipäätään voisi ehkä Minnan kanssa konsultoida kaikkien länderien kontaktit ja miettiä niihin treenitaktiikkaa, ksoka mulla on kaikkien kanssa jotain ongelmaa. Jos vain joskus pääsisin tiistain treeneihin. Kuje pujotteli hyvin päin seinää ja oli muuten tosi ihana. Ja se osas putkijarrutuksen.

Miljoona riviä lisää treenattavien asioiden listalle....

Ei kommentteja: