maanantaina, tammikuuta 17, 2011

Vuoden ensimmäiset kisat

Vuoden ensimmäiset kisat meni kisapaniikin parissa. Tällä kertaa se iski vasta pari tuntia ennen lähtöä, mutta kisapaikalla olikin tärisevä raunio ekaan starttiin asti. Jouduin vielä lähteen Aman kanssa viimeisenä, mikä on mielestäni pahin starttipaikka. Onneksi siinä vaiheessa kun pääsee ekan esteen taakse paniikki häipyy ja voi nauttia menosta.

Pahoittelen, että radat on pikaisesti käsin piirretty ja kulmat ja etäisyydet mitä sattuu. Ehkä niistä saa jonkinlaisen kuvan.
Ratapiirros

Ratapiirros

Ekalla radalla Ama sinkos väärään päähän putkea. Tiesin että sellainen riski ohjausvalinnassani on, mutta halusin ottaa kepit kunnolla ja varmasti. Muuten kiva rata. Kontaktit meni kivasti. Keinulla ei mitään ongelmaa. Molemmat radat oli Huittisten, eka Annen, toka Harrin. Toinen oli mulle vaikeampi ja meni sähläämiseksi. Ohjausvirheestä kielto kun olin Aman tiellä eikä se päässyt hyppäämään. A:lle suunnittelin persjättöä, mutta Ama ei pysähtynyt. Videolta katoin niin se kiihdytti vaan vauhtia, ei aikomustakaan pysähtyä. Seuraava hyppy väärään suuntaan ja vielä myöhemmin päästin väärään putken päähän.

Pilakin oli turistina mukana ja otin sen kanssa lämppärihyppyjä. Vähän oli pettyny ipana kun ei saanut tehdä enempää. Se ois ihan intopinkeenä ollu menossa radalle. Sekä Ama että Kuje on ekoissa kisoissa ollu hitaita. Elättelen toivoa, että Pilakin ois, että ehtisin jotenkin edes ohjaamaan. No parin viikon päästä sen näkee...

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: