tiistaina, helmikuuta 22, 2011

Aman lääkärissä käynti

Amanda tutkittiin päällisin puolin, kuunneltiin sydän ja keuhkot sekä otettiin verikoe. Mitään poikkeavaa ei missään löytynyt. Joko se oli hyvin outo epilepsia-kohtaus, tai Amanda pyörtyi, jostain syystä. Mahdollisesti sydämessä on jotain sellaista vikaa, mikä ei kuulu. Sivuääniä ei kuulunut ja leposyke oli normaali. Yksi vaihtoehto oli rasituksesta johtunut rytmihäiriö ja sellaista ei millään pysty levossa kuulemaan. Jos vastaavaa ilmenee uudelleen, niin sydänultraus kannattaisi ottaa.

Meille nyt sattuu ja tapahtuu näitä epämmäräisiä kohtauksia ihan liian usein. :( Ja Amandan kohdallakin tapaus jää mysteeriksi. Luulen, että tilataan aika vielä tuohon sydänultraan. Positiivista lienee, että minkäänlaista tappotuomiota ei lääkärissä tullut, tai harrastuskieltoa. Tänään lenkillä Ama juoksenteli ihan normaaliin tapaan eikä kuukahtanut kesken juoksun.

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Ihan kamalan kauheasti tsemppiä teille! En voi kuin kuvitella, miltä tuo lenkíllä tapahtunut Aman kanssa on susta tuntunut, ja jo kuvittelukin saa sydämen pamppaileen ihan sikana! Toivotaan, että se oli joku mystinen juttu, joka ei enää toistu já ajan myötä sen voit/pystyt unohtaan.
Rapsuja kaikille koiruuksille ja haleja kans.

Hannamaaria kirjoitti...

Kaikki sympatiat sinne! Taatusti on ollut pelottava tilanne! Toivottavasti tosiaan jää ainoaksi laatuaan!

Rapsutukset