torstaina, helmikuuta 03, 2011

Ohjatut treenit: Niinun viikkorata 1

Valmennusryhmä hakee vähän tapoja ja käytännöntoteutuksia. Projekti etenee ja muokkautuu sitä mukaa kun ymmärretään toimintaa paremmin. Jonkun verran homma on vielä hakusessa.

Koska itse pääsen treeneihin vain joka toinen viikko, se luo oman haasteensa. Päätin, että nyt otan aamuviikoista sen ilon irti, että treeneissä katsotaan joku tekniikka, jota sitten harjoittelen kaksi viikkoa itsekseni. Pidän näistä foorumillemme "päiväkirjaa", joten blogiin kirjaan vain tekniikan, jota tullaan harjoittelemaan. Tarkoitus on iltavuoroviikolla videoida kyseinen tekniikka, niin että näen kehitynkö ja myös siksi, että muut pääsevät kommentoimaan miten se menee. Tiistaina tekniikaksi tuli poispäinkäännös mitä en ratatreenissä osannut tehdä Amandan kanssa.

Meillä oli tällä viikolla valmentajana Jari. Sieltä napsui taas erittäin hyviä huomiota. Suuri ongelma meillä oli valuminen. Tässä-käskyn ajoitus pitää tehdä jotenkin ihan älyttömästi paljon ennen kuin Amanda hyppää estettä, jonka jälkeen sen pitäisi kääntyä. Jotenkin noihin valumisiin pitäisi keksiä jotain. Poispäinkäännös ei onnistunut. Tarkkuutta ja rintamasuunnan huomiointia. Mulla on karmee tapa vaan huiskia sinnepäin ja semmoiset tietynlaiset huiskaisut saa kaiken lisäksi Aman jonnekin kaukaisella galaksille asti. Sitten se menee semmoiseksi kalasteluksi, alan varmistella ja homma hajoo palasiksi. Päin tyhjää seinää pujottelu oli todella vauhditon ja muutaman kerran Ama lopetti pujottelun kesken. Hmmm... en muista että päällejuoksussa ois ollu valittamista silloin kun tein sen kunnolla, sen sijaan sen jälkeinen lähelle vetäminen oli ihan järkyttävän vaikeeta kun meinasin tehdä seuraavallekin esteelle aina sen päällejuoksun. Mutta hyvä treeni oli.

Ei kommentteja: