maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Ohjatut treenit: Pila ekaa kertaa Niinun valmennuksessa

Sunnuntaina Pila oli ensimmäistä kertaa Maisan sijaisena Niinun treeneissä. Mulla oli edellisen koulutuksen jälkeen aika matala fiilis kun tuntui etten osaa tippaakaan ohjata Amandaa ja koira raukkakin on ihan pihalla lajista. Nyt fiilis oli aivan erilainen. Tuntui että me ehkä osataankin jotain, jopa Pilan kanssa, ja opitaan lisääkin.

Poispäinkäännöksen harjoittelusta omalla ajalla oli hyötyä. Onnistuttiin Aman kanssa tekeen kepeiltä putkeen poispäinkäännös. Amanda oli niin hieno. Mä olin niin ylpeä, kun se osas. Kepit on menny takapakkia. Ama pujottelee kohtuullisella vauhdilla noin puoleen väliin, mutta sit alkaa hiljentely. Tähän saatiin pari vinkkiä, joita pitää kokeilla ja myös vähän kellotella, että näkee todellisen ajan ja eri juttujen vaikutuksen.

Harjoiteltiin jaakotusta. Mun pitäisi harjoitella sitä enemmän. Varsinki Aman kanssa sitä voisi hyödyntää. Ama tuppaa valuun helposti kun vaan huiskin sitä, joten osan huiskinnasta ois hyvä korvata oikealla ohjauksella. Niisto-sokkari sujui molempien kanssa hyvin, erityisesti Pilan käännös sai kehuja. Tän liikkeen kanssa musta tuntuu että alan jo tietää mitä teen. Päällejuoksu on toinen mistä pidän. Aman kanssa se menee hyvin, Pilaan en ihan luota ja sen kanssa tarttis harjoitella lisää.

Puolivalssi pitää laittaa treenilistalle. Amalle tehotreeniin kepit ja Pilan kanssa tarttis panostaa hallintaan. Yllättävää :P Ohjaukseen varmuutta ja vauhtia. Me ehdittiin Niinun kanssa keskustella varmuuden luomisesta ja näillä eväillä sit yritetään mennä eteenpäin. Jospa seuraavaan koulutuskertaan mennessä ois parannusta näkyvissä.

Hallilla oli hyvin kiikerä keinu. Ama ei ollut siitä moksiskaan. Palkkailin sen ensin pari kertaa pelkästä keinusta. Pilan ei ollut tarkoitus mennä sitä lainkaan, mutta se karkas sinne ittekseen hirveän tyytyväisen näköisenä. Se on kans yks marakatti koko koira. Mutta eipä sitäkään kiikerä keinu haitannut. Ylösmenon se vaan ohitti aikas reilusti hypätessään sivusta. Keinun ja puomin ylösmenoja ois hyvä treenata.

Jari ja Maija kuvas meidän treenit. Molemmille suuret kiitokset.
Täytyy kattella rauhassa noi videot ja samoin ne pätkät mitä yritin ite Niinusta kuvata. Voi sitten rakentaa suunnitelmaa miten edetä seuraavaan koulutuskertaan asti. Toivottavasti Amandalle seuraavakin koulutuskerta tulee. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: