torstaina, helmikuuta 10, 2011

Ohjatut treenit: vaikea sylkkäri

Pilan ohjattujen treenien rata oli todella kiva. Siinä oli helppoa suoraa ja lopussa Jarin kidutuskuvio. Tietty. Eihän meitä voi helpolla päästää.

Sori surkea kuva ja vikurallaan olevat mittasuhteet.Pila nousi kerran, mutta muuten pysyi vaikka menin kolmoshypyn jälkeen vastaanottaan. Tiukka haltuunotto ja nelonen takaakiertona toimi hyvin. Kokeiltiin pakkovalssia nelosen takaa, mutta mun ajotus oli hukassa ja Pila valui kauas. Kepeillä meni tokaan väliin, mutta kun rauhoitin itteni ja annoin mahdollisuuden hakea itse, niin se toimi. A:lta valui kerran, muuten hyvä.

Putken 11 jälkeen tullut kuvio oli vaikea, vauhdissa mahdoton. 14 putken väärä suu veti 13 hypyltä kuin magneetti. Saatiin ehkä yksi onnistunut ja sekin ehkä pelkkää säkää. Vaihtoehtoina siihen oli takanaleikkaus+sylkkäri, sylkkäri+garrettstoppi (en tiedä sen ohjauksen oikeaa nimeä, koira lähetään hypylle, ponnistusvaiheessa pysäytetään oma liike jolloin koira tulee hypyltä takaisin käteen tiukasti siivekettä nuollen) ja takanaleikkaus+garrettstoppi. Viimeksi mainittu onnistui kerran, koska sylkkärit ei toiminu.

Kävin omalla ajalla treenaamassa saman ratapätkän. Pilan kanssa otin sylkkäriä A:n alla olevalta putkelta hypylle ja oli niin vaikeeta. Palkkasin namiautomaatilla, että sain sen edes jotenkin oikeaan paikkaan. Ama ja Kuje meni koko radan. Jännä miten osaan toistaa samat virheet uudestaan ja uudestaan. Pakkovalssi venyi niilläkin. Sitä pitäisi treenata. Oman liikkeen stoppaus 13 hypyllä toimi ihanasti. Lisää tarttee treenata. Siitä ois hyötyä.

Torstai-aamuna käytiin Päivin yksärillä ja radalla oli pakko taas käyttää sylkkäriä. Ja sitähän saatiin hioa oikein urakalla että osasin ajoittaa edes vähän sinnepäin. Mutta oli tosi hyvä harjoitus ja Amandan kanssa saatiin poispäinkäännös radalle. Se jopa meni oikein. Päiviltä tuli myös hyviä oivalluksia Aman ja Piun eroista. Niitä on ehkä pakko ohjata eri tavoin... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: