lauantaina, helmikuuta 05, 2011

Pila palkintopallilla

Tänään Pilan kanssa käytiin Lempäälässä kokeilemassa paljon pelättyä Tallin mattoa. Ei ollut meille huono pohja. Joillakin makseilla näki kyllä melko karmeeta hyppyjen hakemista. Pila oli ilmoitettu molempiin startteihin.

Eka rata oli hyppäri ja siellä oli läntsyjä kolme kisaamassa. Vähänkö oli mukavaa saada rotuseuraa. Lähtölistassa mentiin peräkkäin Zona, Enni ja Pila. Sinänsä kurjaa ettei pystynyt niin hyvin katsomaan toisten ratoja. Mutta hienosti meidän kaikkien alkkarikromfot meni :) Ei ihan puhtaasti, mutta silti hienosti ja hauskaa oli.

Rata B

Pilan eka rata on kamerassa, mutta ei vielä mulla. Laitan sen sit esille kun aikanaan saan. Tosi kivan tuntuinen rata. Lähdössä Pila ainakin nousi seisomaan, en tiedä liikkuiko. Otin sen tokan hypyn takaa vastaan, että voi olla vielä liian pitkä matka. Pitää harjoitella. Virhe meillä tuli putkelta (11) kun Pila pyörähti putkessa ympäri ja tuli takaisin. Jos se ei ois hypänny mun selkään niin en ois tienny. :D Uudestaan siis putkeen ja menoksi. Tuloksena vitonen. Meidän paras tulos tähän asti :)

Rata A

Toinen oli agilityrata. Tää mulla on kännykässä. Kiitos Tanja kuvaamisesta!
Video radasta

Taas tuntui niin hyvältä meno. Ja nyt Pila istui nätisti lähdössä. Pääsin kehumaankin sitä. Lähti luvalla. Puomilla oli pikkaisen hakemista että mihinköhän sitä pitäis tulla. A:lla tuli hyvin oikeaan kohtaan, mun vapautus oli vähän hätäinen. Keinulla sit tuli kielto. Varmaan mun keinukeinukeinu hokema oli vähän liikaa ja Pila joutu sit arpoon, että saako sen mennä vai ei. Keinulla se meinas ensin mennä ylösmenolle 2on-2off asentoon ja jouduin pyöräyttään sen toiseen suuntaan. En odottanut että tulee ihan kunnolla alas. Oon jotenkin keinulla vapauttanu kun se on laskeutunu enkä vaatinu etutassuja maahan. Kepeillä vielä viiminen jäi pujottelematta mun ennakoinnin vuoksi ja sen jouduin korjaamaan. Päästiin kummiski hakeen kolmospalkinto mikä oli ihan kiva yllätys.

Tosi kivaa oli. :D Kiitoksia Petralle ja Ennille sekä Tildalle, Jarille ja Zonalle seurasta! Mä kisapaikalla jo Petraa kovasti kiittelin henkisestä tuesta, kun oon huomannu, että mun kisajännitys vaatii sen että saan jonkun kanssa höpistä ennen startteja. Ja samoin jäähdyttelylenkeillä se radan jälkeinen nollautuminen menee hyvin kun pääsee jonkun kanssa pohtimaan sitä että miten siellä menikään. Samoin oli paljon muita tuttuja ja ihana Tanjakin kuvas meille ton toisen radan.

Olin niin ylpeä Pilasta. Se on tosi hieno koira. Onneksi mä mokailen, niin saadaan nauttia näistä ykkösten radoista, sillä ne on kivoja ja tuntuu sellaisilta meille sopivan tasoisilta. Haetaan vaan tuntumaa kisaamiseen, siihen että tehdään pitkää rataa ilman palkkaa. Sekä samalla tulee huomattua niitä treenattavia asioita. Seuraavana ois mietinnässä loppukuusta Hyvinkää. Vähän riippuu että aloittaako neiti juoksut vai ei.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan ittelles seuroista. Kyllä se on mukavaa yhdessä nollata radan jälkeen ja sit taas rauhoitella toisiamme ennen sitä seuraavaan. Nähdään taas radoilla....

Petra

Tanja kirjoitti...

Oli kiva olla avuksi. :) Onnittelut vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoa menoa Hanna! :)
Pila on ykkönen! <3

t.aliisa ja Totti