torstaina, helmikuuta 24, 2011

Ohjatut treenit: hankala hyppy

Ensiksi kiitoksia kaikille kommenteista ja terveisesti, joita on tullu niin blogiin kuin sähköpostiinkin. Ama vaikuttaa normaalilta itseltään, mutta itse en vielä ole toipunut säikähdyksestä. Sydänultra on varattu ja aika on parin viikon päästä. Siihen asti Ama saa taukoilla agista, vaikka muuten se on kyllä leikkinyt ja riehunut. 

Tänään oli SDP-hallilla iltaviikon treenit Päivin opissa. V meni Kujeen kanssa. Hitsit että Kuje meni makeesti. Siihen on tullut pikkaisen pippuria ja käännökset on ihanan pieniä. Mutta kontaktit on kyllä kuralla ja pahasti. Niihin pitää keksiä joku juttu. 

Pilan kanssa päästiin 33 esteen radasta kepeille nro 11 asti. Ja sekin monessa osassa. Oli niin vaikeeta. Piti juosta, ja ohjata. Mutta teki oikein hyvää tuollainen pätkä jossa oli pakotettu juoksemaan. 

ratapiirros

Pilalle oli tosi vaikea lukea vinossa olevaa hyppyä. Silloin kun hyppy oli neljäntenä, en ollenkaan tajunnut edes tehdä siihen päällejuoksua vaan yritin jotain takaakierto-sähellystä joka ei toiminut. Pila ei osaa päällejuoksua yhtä hyvin kuin Ama ja sen huomas. Mun ohjaukseni parani heti kun tajusin tehdä päällejuoksun, hiljaisesta vauhdista se toimi hyvin Pilan kanssa, mutta kovasta olikin vaikeampaa. Tankattiin siinä aikamme ennen kuin saatiin onnistunut suoritus. 

Seuraavaksi ongelmaksi tuli samainen hyppy numerona seitsemän. (lähetys putkeen, renkaalta vastaan ja kääntö seiskalle) Pila ei lukenut sitä niin millään ohjauksella. Luulen että tarttetaan treeniä vinoon asetelluista hypyistä. Tuskan ja hien jälkeen saatiin se kerran toimimaan. 

Ja sen jälkeen jäin liian taakse enkä meinannut ehtiä takanaleikkaamaan ysille, joten piti juosta, paljon. Ja lopuksi keppien kulma oli karmee. Eikä Pila meinannut hokaista vaikka yritin näyttää ekan välin vetämällä sen kädellä. Mutta kaikkiin kohtiin saatiin lopulta onnistunut pätkä. 

Me jouduttiin alussa keskusteleen Pilan kanssa siitä kuuluuko lähdössä pysyä paikoillaan. Lopulta se pysyi. Muutaman kerran se onnistui taas kiskoon mua hihasta, mutta muistin myös kieltää napakasti, joten ehkä edistyn. Putkiin Pila irtos niin hyvin. Kepeillä ekalla kerralla jätti vimpan välin pujottelematta, mutta muuten pujotteli loppuun. Sen jälkeen kun ensin sain sen oikeaan väliin. Rimojakin kolisi alas. Pila ei anna anteeksi yhtään riman päällä huutamista tai huitomista. Valitettavasti. 

Tyytyväinen olen koiran asenteeseen. Omassa ois vielä parannettavaa. Keskittyminen ja asenne. Hidastelin taas ihan turhia. 

Ei kommentteja: