keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Amandan agilityn alkeiskurssi on ohi

Loppu. The End. Alkeiskurssin viimeiset hetket olivat eilen illalla.

Meillä oli pienet möllikisan tapaiset. Lähidimme sinne tavalliseen tapaan kuudeksi. Vaan meidän olisikin pitänyt tulla vasta seitsemäksi. En viitsinyt kävellä enää Amandan kanssa takaisin kotiin, joten päätin nyppiä sitä ja autoin laittamaan Vekkuliin osoitetarroja. Haa, ensimmäinen Jästipää ja Pompputassu tarina on käännetty ulkomaan kielelle. Tai siis toiselle kotimaiselle. Vekkuli on kaksi kielinen lehti ja kirjoittamani Pompputassu agilityssa juttu on siis käännetty myös ruotsksi. Hoppfot på agilitien tai jotain sinne päin.

Ratapiirros (Radan kulku: Oranssit hypyt, putki, punainen hyppy, puomi, sininen hyppy, keltainen hyppy, punainen hyppy, putki, sininen hyppy, keltainen hyppy, ounainen hyppy, puomi, sininen hyppy, keltainen hyppy, punainen hyppy, putki jne.)

Möllikisailu oli tällä kertaa juokkuemuotoinen. Meidät jaettiin kolmeen joukkueeseen. Jokaisella koirakolla oli puolitoista minuutti aikaa suorittaa niin monta estettä kuin ehtii kiertäen rataa. Me suoritimme Amandan kanssa 19. Vertailun vuoksi paras koira suoritti 30 ja toiseksi paras 25.

Rata oli minun mielestäni kiva. Amanda tosin jumittui kahdesti putken suuhun, josta se löysi edellisen ohjaajan tiputtaman lihapullan. Mutta puomin kontaktit osuivat kohdalleen enkä ohjannut hypyillä koko aikaan ihan pieleen. Joukkueemme sijoittui keskimmäiseksi.

Ratapiirros (Radan kulku: Punainen hyppy, sininen hyppy, vihreä hyppy, puomi, keltainen hyppy, A, sininen hyppy, vihreä hyppy, putki, oranssi hyppy, puomi, vihreä hyppy, punainen hyppy )

Halukkaat saivat kokeilla myös vaikeaa yksilö rataa. Se meni varsin surkeasti. En osannut ohjata yhtään. Vaan oli siinä jotain hyvääkin. A:n kontaktit sujuivat upeasti. :D Ja meidät kelpuutettiin jatkokurssille! Joten ei me ihan huonoja olla. Saatiin hieno päästötodistuskin alkeiskurssilta ;)Jännä juttu. Olin aivan pettynyt, kun viime viikolla tajusin, ettei meillä ole heinäkuulle oikeastaan mitään harrastuksia. Alkeiskurssi loppuu ja näyttelyihin ei olla ilmottauduttu. Mutta nyt meillä onkin jatkokurssi koko heinäkuun, joten puuhaa piisaa tiistaisin. Jee!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»