perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Uusi sängynpeite

Kuje on kiltisti pissaillut ulos. Lenkillä koirat ovat olleet ärsyttäviä. Tiedän, että vika on ihan narun toisessa päässä: olen pitänyt narttuja vapaana ja Onnia pitkällä hihnalla. Päätin käydä pitkän lenkin lyhyillä hihnoilla ja sain todeta, että ovat oppineet taasen liian hyvälle. Vasta lenkin loppuvaiheessa alkoi porukka sisäistää hihnan pituuden. No pian Leela tulee kotiin ja käymme taas yhteislenkkejä lyhyin hihnoin.

Kävin shoppailemassa eilen sängylle uuden päiväpeiton -pressun. Ajattelin, että jos tällä alle kolmen euron investoinnilla ja Kujeen viemisellä ulos aina ennen nukkumaanmenoa, pääsisi alkuun. Jos siitä ei tule mitään, joudun ostamaan ne pissamuovit, vaikka en millään raaskisi.

En ole aikoihin käyttänyt päiväpeitettä. Saapa nähdä kuinka hyvin muistan petailla sängyn. Näin ensimmäisenä aamuna se onnistui. Amandasta on ihan ällöä, että sen ihana nukkumapaikka on peitettu typerällä kahisevalla jutulla. Se on käynyt pari kertaa kääntymässä, mutta lähtenyt vikkelästi pois, vaikka jätin sille jopa tyynyn peiton päälle. Onninkin ilme oli aika hauska sen huomatessa, että sänky ei olekaan enää saman tuntuinen. Makoili se silti siinä puolisen minuuttia. Kujetta pressu ei sen kummemmin häirinnyt, mutta saattaa olla, että ihmisillä menee hermot Kujeen säntäillessä sinne tänne sängyn päällä ja pressun kahistessa ja rahistessa joka askeleella.

Kappas tätä kirjoittaessani Amanda päätti, että tyyny sängyn päällä on parempi nukkumispaikka kuin lattialla ollut reppu ja vaihtoi takaisin korkeammalle nukkumispaikalle.


Sain vinkin lukea blogeja Google Readerin avulla. Se on aivan ihana! Kiitoksia oikein kovasti vinkistä :) Uudet päivitykset napsahtavat sinne heti eikä tarvitse klikkailla jokaista blogia erikseen auki ja tarkistaa, että joko sitä vihdoin olisi päivitetty. Lisäsin sinne 22 blogia, joita eniten luen. Nyt mietiskelen, että lisäisinkö myös sellaiset, joita harvemmin lueskelen. Yllättäen kaikki lukemani blogit liittyvät tavalla tai toisella koiriin. Readerin huonoin puoli on siinä, ettei näe kommentteja. Tai saattaa ne jollain tavalla sieltä saada kaivettua esiin, mutta eipä minulle ottanut heti moinen ominaisuus silmään.

Ei kommentteja: