torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Valmistautumista mätsäriin

Lähdemme kohta puolin suunnistamaan kohti Kujeen ensimmästä Match Show:ta. Saapa nähdä pääseekö vekara edes osallistumaan, sillä se ei vielä ole viittä kuukautta.

Kävin itse suihkussa ja etsin siistit vaatteet. Kujeen kynnet leikkasin ja huomasin samalla, ettei niitä aikoihin ole tullutkaan napsittua. Niiden leikkaaminen on helppoa, joten koko juttu on vähän unohtunut, kun sitä ei ole välttämätöntä harjoitella. Nyppiä Kujetta ei tarvitse, sillä viime operaation jälkeen karvat ovat hädintuskin kasvaneet takaisin. On sillä sentään jonkin sorttinen parta naamassa. Korvateipit pitäneen muistaa irrottaa ennen lähtöä.

Kameraksi mukaan lähtee vanha, vanha romu, sillä en vieläkään ole saanut uutta kameraa tyhjennettyä koneele. Eipä se ole kuin SM-kisoista asti ollu täynnä.. Rekkarit ja rokotuspaperit kippasin repun pohjalle. Yritin kaivaa jotain siistiä pientä pantaa Kujeelle, mutta lopulta päädyin Amandan näyttelyvermeisiin. Vähän ehkä isot, mutta liekkö tuolla niin väliä. Kuje on muutenkin viime aikoina lainannut Amandan tavallista pantaa, sillä se on helppo sujauttaa päähän.

Nyt vielä nakit palasiksi ja voi pikkuhiljaa lähteä pikkuneidin kera suunnistamaan näyttelypaikalle.

Ei kommentteja: