sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Hörisjengi pentunäyttelyssä

Kujeen kanssa siis aamusella suhautettiin kohti Tikkurilaa, josta matka jatkoi Kipan kyydillä pentunäyttelyyn. Olipas mielenkiintoista olla neiti Energiapakkauksen kanssa liikenteessä ihan kahden. Enpäs sitten olekaan tajunnut miten paljon muut koirat helpottavat matkustamista pitämällä Kujeen ajoissa. Matka sujui kivasti juna-asemalle asti jonne saavuttiin puoli tuntia ennen junan lähtöä. Odottaminen ei totisesti ole Kujeen paras puoli. Onneksi asemalla riitti jonkun verran silittelijöitä, joten Kuje ei ihan koko aikaa mankunut jotain tekemistä. Junassa vaan oli vielä vähemmän tekemistä kuin asemalla. Noin viisi minuuttia ennen Tikkurilan asemaa, Kuje lopulta asettui makoilemaan rauhassa.

Näyttelyssä tyttönen sitten käyttäytyi ihan mallikelpoisesti, joten siinä ei ole valittamista. Meillä oli rutkasti aikaa ennen kehän alkua ja paikalla oli koko joukko M-pentuelaisia. Oikein sukukokous :) Veikon väellä ei ollut koiria mukana, sillä molemmat reppanat olivat kotona potemassa. Molemmille vielä tätäkin kautta paranemista ja kiva, että pikkuinen on parempana. Ländereistä mukana oli Chili-emä ja pennut Flii, Padi, Totoro ja Kuje, mukana oli myös ei-länderi Roosa. Ihan mukava porukka siis paikalla koirien kanssa ja koirattomia länderistejä oli vielä muutama muu lisäksi ja auringonpaisteessa olikin hyvä piknikoida. Erityisesti Padin väellä oli mukanaan aivan suussa sulavia herkkuja. Kiitokset vain kaikille kivasta päivästä ja pitää kyllä ottaa sama uusiksi. :)

Kehä meni ihan kivasti. Ei nyt erityisen loisteliaasti, mutta ei myöskään mitenkään huonosti. Olin tyytyväinen Kujeen esiintymiseen. Kaunis Flii voitti luokan ja Kuje tuli toiseksi. Siinä vaiheessa kun tuomari jäi katselemaan, että kelle jaetaan KP, Kuje onnistui seistä tönöttämään niin loistavasti, ettei tuomari hennonut jättää meitäkään ilman ruusuketta. Seisoi siinä vaiheessa paljon nätimmin kuin arvostelun aikana, jolloin tuppasi olemaan vähän levoton. Kivaa oli kehässä ja menestystä tuli enemmän kuin uskalsin toivoa. Eli ei huono päivä siinäkään suhteessa. Onnittelut vielä Fliille, sekä Chilille ja Jasminalle eilisestä agimenestyksestä!

Aikamoista sosiaalistamista nuo pentunäyttelyt. Me kun ei hirveän paljon tavata lapsia, niin teki Kujeelle hyvää, kun kävi monet pikkutytöt silittelemässä. Pääsipä Kuje kuviinkin :) Kehän jälkeen mentiin päästämään pennut valloilleen ja annettiin niiden leikkiä keskenään. Vielä tulevat pikkuiset hyvin toimeen keskenään ja hauskaa piisasi.

Pikku hiljaa alettiin valumaan kohti koteja. Tikkurilan asemalla oli huomattavasti rauhallisempi koiranpentu narun päässä kuin se riiviö, joka oli seurassani Tampereen asemalla. Meillä sattui juna tulemaan juuri sopivasti ja sinne nukahdettiin molemmat. Onneksi pääteasema oli Tampere, niin ei ajettu ohi. Kotona piti ensimmäiseksi riekkua Amandan kanssa ja vetää vähän rallia ympäri taloa. Simahtihan tuo lopulta nojatuoliin ja nukkuu nyt.

Kuvia pitää lisäillä myöhemmin, sillä nyt on pakko kiiruhtaa töihin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Kujeen ensimmäisestä KP:sta, siitä se ura urkenee :D

T: Ansku joka oottelee niitä kuvia :P

Adeina kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista! Mä olin aikas yllättyny KP:stä :)