torstaina, syyskuuta 27, 2007

Kyläilijöiden kohtaamista

Meillä on pienoinen taktinen virhe tapahtunut Kujeen opetuksessa, kun ei olla harjoiteltu sitä, että meille tulee vieraita. Ja tyttönenhän osaa käyttää ääntään... Nyt on kaksi kyläilijää haarjoiteltu. Toinen oli ihan Kujeelle vieras ja toinen tuttu koiran kanssa. Vieraan kanssa kesti luonnollisesti kauemmin aikaa hiljentyä ja rauhoittua. Jos saisin tuon haukkumisen kitkettyä pois, niin olisin oikeastaan suhteellisen tyytyväinen.

Ländereillä on selkeästi ihan erilainen tutustumistaktiikka kuin Onnilla. Poika säntää ensimmäisenä ovelle häntä iloisesti heiluen moikkaamaan ja pyörittyään ja hyörittyään hetken jaloissa, se katoaa jonnekin makoilemaan. Neidit taasen tulevat hyvin epäluuloisesti ovelle, Onni moikattua vieraan ne tulevat tulevat varovaisesti nuuhkimaan. Hetken päästä ne istuvat tyytyväisinä vieraan rapsutettavana tai sylissä. Myös Leela suosii tätä "tyttöjen taktiikkaa" :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, meidän Hugo menee kanssa tota Onnin linjaa, "poikien taktiikkaa", mutta jatkaa kyllä ovelta tulon jälkeen tyttöjen taktiikalla tunkemalla syliin ja nuolemalla naamat