keskiviikkona, syyskuuta 05, 2007

Läntsylenkit starttasivat Tampereella

Eilen oltiin länderilenkillä Kujeen kanssa. Otin vain pikkutytön, kun ajattelin päästä vähän helpommalla. Epäilin, että Amanda alkaa vahtimaan Kujetta sen verran, että joudun koko ajan komentamaan jompaa kumpaa. Siispä jäitin Aman suosiolla kotiin ja keskityin Kujeen seurailuun. Tyttönen oli ihan kiltisti.

Kun päästiin tapaamispaikalle niin siellä oli jo Core (en tiedä miten nimi kirjoitetaan) ja Foxy ihmisineen odottamassa. Kimppuumme "hyökkäisi" juopunut pariskunta. He tunkivat väen vängällä silittelemään koiria. Oma negatiivinen suhtautumiseni heijastui ihan saman tien Kujeeseen. Lisätään siihen vielä murkkuilu päälle niin varsin epäluuloinen länderineito oli jaloissani. Otin kohtaamisen treenin kannalta ja syöttelin Kujeelle kyykyssä nameja naisen silitellessä sitä. Vähän kuin tuomarin kohtaaminen. Kuje rentoutuikin vähän ja sen jälkeen hyppäsin pystyyn ja tanssahtelin Kujeen kanssa kauemmas vähän riekkumaan palkinnoksi.

Kujeen lisäksi länderilenkkeilijät koostuivat tällä kertaa lähinnä jazzmolaisista Banjo, Ruuti ja Ruutin pennut: Core, Rekku, Enni ja Foxy. Oli kyllä mukava lenkkeillä läntsyseurassa. Nartut saivat painaltaa vapaana Kaupin metsäpoluilla ja pennut leikkivät keskenään. Kuje käyttäytyi ihan mallikelpoisesti, mitä nyt yritti saada kaikki namit itselleen ja hyppi ihmisiä vasten.

Ensi kuun ekana tiistaina olisi seuraava länderilenkki tiedossa ja toivottavasti paljon porukkaa on tulossa. :)

Ei kommentteja: