perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Leelan kanssa lääkärissä

Käytiin Leelan kanssa lääkärissä maanantaina. Muisku oli töissä ja mulla ei ollut koulua, joten minä vein Leelan. Vähän jännitti, että miten Leela suhtautuu hommaan. Muisku vakuutti, että se lääkärissä nätisti.

Kaikki meni oikein hyvin. Mentiin bussilla ja Leela oli kainaloon sopivan pikkukoiran näköinen ja oloinen. Odotushuoneessa se istuskei hiljaa sylissäni ja antoi tunkeilevaisen pikkupojan sylittää itseän. Toisaalta Leela on kyllä aina tullut lasten kanssa toimeen. Nostin neidin lääkärin huoneessa pöydälle. Lääkäri lähestyi ensin oikein varovasti ja sitten kun huomasi, ettei Leela ole moksiskaan sorkkimisesta, otti vähän varmemmat otteet. Olin kyllä tosi ylpeä siitä miten hienosti Leela käyttäytyi. Saatiin resepti valeraskauteen ja lähdettiin hakemaan Leelalle palkinoksi vähän herkkuja. Se oli herkut ansainnut.

Jäätiin vielä hengailemaan yhdessä kaupungille, haettiin ruoaksi vähn mustaamakkaraa ja nautiskeltiin päivästä. Oli ihanan leppoisa fiilis ja oli aika kivaa viettää aikaa ihan vaan kahdestaan. Me ei kuitenkaan kovin usein Leelan kanssa kahdestaan oleilla. :)

Ei kommentteja: