perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Omat "kepit"

Ostin jonkun ulkopelin jossa tuli parisen kymmentä kukkakepin näköistä maalattua keppiä. Ne ovat keveitä kantaa ja teroitettuja toisesta päästä. Helppo iskeä kiinni nurmikkoon ja pysyvät ihan kohtuullisen hyvin siinä. Saatoinpa aloittaa pujotteluharjoittelen kotona.

Tavoitteena olisi saada vielä tälle vuodelle Amandan oppimaan, että kepit voi suorittaa itsenäisesti ja mahdollisesti testata oppimista jossain kisassa. Mielitekisi ilmoittaa kisoihin, mutta näin autottomalle kulkeminen muodostuu ongelmaksi. Siispä katsotaan miten saisi kulkemiset järjestettyä ja harjoitellaan siihen asti pujottelua.

Otin lenkeille mukaan ensin kuusi keppiä. Amanda meni parin takkuamisen jälkeen ihan kivasti, mutta Onnin mielestä idea oli kiskoa keppejä maasta ja sännätä pureskelemaan niitä mahdollisimman kauas. Enää ei harjoitella keppejä niin, että Onni olisi vapaana...

Eilen otin mukaan päivällä kahdeksan keppiä. Ensimmäinen kierros Amandan kanssa takkuaa, mutta sen jälkeen se tuntuu muistavan mitä piti tehdä. Kokeilin vähän riehuttaa neitiä ensin leikkimällä maasta löytyneellä kepin pätkällä. Jestas, että se meni kierroksille. Sen jälkeen ohjasin sen kepeille ja eipäs noin nopeita keppejä ole nähtykään meillä koskaan.

Ehkäpä Amandakin oppii jossain vaiheessa menemään kepit. Onnille olen asettanut keppien opettelun tavoitteeksi vasta ensi vuodelle.

Ei kommentteja: