maanantaina, tammikuuta 03, 2011

Uusi vuosi, uusia kuvia

Frida punaisessa takissa

IPhonesta löytyy huonoja puolia. En millään keksi miten saisin kätevästi kuvat suoraan puhelimesta kuvat.fi kansiooni. Picasaan saan kyllä kuvat suoraan ja näppärästi. Sinne nämäkin on tungettu. Toinen huono puoli on etten tiedä millä saisi kursorin sanan keskelle. Kirjotusvirheiden kohdalla pitää pyyhkiä koko sana korjatakseen virheen. Toisaalta blogin päivitys on aika näppärää ja tekstin kopioiminen ihanan simppeliä.


Lumisissa maisemissa

Uuden vuoden kunniaksi käytiin taas ryöstämässä koira Kipalasta. Tällä kertaa Frida.

Kuje ja Frida nukkuu

Pikkuneiti ei ole kuin viikon, vaikka se on niin suloinen että voitaisiin pitää pidempäänkin. Pila on uudesta leikkikaverista innoissaan. Camoa lukuunottamatta, se ei oikein muista koirista tunnu piittaavan. Fridan kanssa niillä kuitenkin synkkasi heti. Onpa jotain tekemistä kun agista ollaan vielä tauolla ja energiaa Pilalla riittää. Jos yhdistää kaksi riiviötä, tuloksena on pakko olla kiltti koira. No ainakin parin tunnin leikkien jälkeen näin kävi, kun sekä Pila että Frida sammuivat.



Nelja
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentti:

Kipa kirjoitti...

Hemmeti mä unohdin laittaa Fridalle takin mukaan, piti kyllä, mut se vaan jotenkin jäi. Näkyy neidille kuitenkin löytyneen lämmikettä pakkaselle ;)