perjantaina, helmikuuta 18, 2011

Kujeelle terveen paperit

Eläinlääkäristä tuli viestiä, että cushing-tautia Kujeella ei ole. Huh, helpotus. :) Seuraava verikontrolli on vuoden päästä, joten toivottavasti Kujeen osalta ois lääkärireissut nyt tässä. Olen niin helpottunut.

kuje hypnotisoi

Pilan tassuunkin näyttää antibioottisalva tepsivän. Se on vissiin temunnut jossain ja oikeaan ranteeseen oli joku aikaa takaperin tullut naarmu ja innokkaan hoivaamisen johdosta naarmun alla on joku patti. Patti näyttää laskevan, että oisko ollu pieni tulehdus.

Molemmat lääkärissä käyneet koirat on nyt doping-karenssissa, joten jää Hyvinkään kisat meidän osalta väliin. No ehkä voidaan sen sijaan mennä SDP:lle epiksiin tai jotain. Pilakin pääsee sunnuntaina ekaa kertaa Niinun koulutukseen.

Talo, no jaa tai sauna on kuvauksellinen, koska se oli tällä viikolla päässyt lehteen. Siinä yritettiin kuvata miten tukossa lumesta vastapäätä oleva alikulkusilta on, mutta näkyypä siitä hyvin saunakin.

Lumi on tukkinut meilläkin pihaa ihan kiitettävästi. Aitaa ei ole jäljellä yhtään missään. Joku neiti vielä keksi että ilman aitaa voi vaeltaa agikentän puolelle. Vaan pääasiassa koirat pysyy hyvin pihassa aidan puutteesta huolimatta, ja pihaahan se kentän puolikin oikeasti on, vaikka sille puolelle saakin mennä vain luvalla.

Kuulemma huomenna pääseen kotona suihkuun. Ans kattoo... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Jipii! Hienoa, et Kujeella terveen paperit :)!

Laitoin sulle tärkeää s-postia mbnettiin.

jassu kirjoitti...

Hienoa: Kuje terve!! Varmasti helpotti tuo tieto!
Nyt vasta pääsin katsoon tuota aiemmin ollutta Pilan agivideoo, se oli LOISTAVAA menoa! ja mikä vauhti!

jassu