keskiviikkona, lokakuuta 26, 2011

Ohjatut treenit: Talvikausi päättyi

No niin kesäkausi on päättynyt. Nyt vaihtuu treenipaikka Takkulaan ja kouluttajatkin vaihtuvat koirilla. Mulla pysyvät samana :)

Viimeiset treenit olivat hyvät. Nojaa Kujeen kontakteja lukuunotttamatta. Toisaalta päästiinpä kokeileen A:lla bumpia. Eikä mun ohjaustakaan voinut Kujeen kanssa kehua.

Amandalla oli treeninä kiva rata, jossa mentiin kepit kolme kertaa. Vähän hirvitti rataantutustumisvaiheessa, mutta Amanda yllätti meidät totaalisesti. Ekalla kerralla vauhti oli hiuma, mutta Ama ei pujotellut loppuun asti. Virheestä huolimatta vauhti pysyi kokoajan yhtä hyvänä ja aloitukset Ama haki hyvin, jopa lopun epämääräisen sylkkärin tapaisen haki hienosti. Ihan mieletön! Hyvä Ams! Lisäksi vauhti oli muutenkin jotenkin huimaa. Koira oli ihan intopinkeenä, kontaktit oli hyvät ja nopeat. Hiottiin taas sitä että mun pitäisi ohjata niitä linjoja eikä esteitä. Ennakointi! Ama lukitsee esteitä hyvin, nyt pitäisi kertoa aikaisemmin suunnanvaihdot, ettei sen tarttis valua esteiden jälkeen. Tehtiin jopa onnistunut välistäveto. Hyvät treenit. Minnalle kiitokset upeasta kesäkaudesta ja hyvästä koulutuksesta! :)

Pilalla ja Kujeella oli viimeisen kerran kunniaksi möllikisat. Sanna oli suunnitellut radan, joka ensi alkuun tuntui haastavalta. Kaikilla oli kolme yritystä. Koska V ei pystynyt juoksemaan, menin sekä Pilan, että Kujeen kanssa. Kujeen kanssa tosiaan kontaktit oli todella kauheet. Argh! Radalla oli A ja keinu. Luulen, että puomi me oltais ehkä selvitty, mutta nää kaksi oli pahimmat. Kerran hyppäs keinun sivusta, muuten se oli kaikkineen siedettävämpi. A:lle kokeiltiin bumpia ja sen kanssa rytmitti juoksun A:lle ihan ok. Karmee se on kun ei pysähdy ja ei voi luottaa. Mutta peiliinpä siinä voi vaan kattoa. Eipä se koiran vika oo. Muuten Kuje tykitti vauhdilla. On se hurmaava.

Piu jätti jollain kerralla kepit kesken ja A-putki-erottelu oli vaikee. Itseasiassa ensimmäinen vaikeus oli hypätä hyppyeste ennen A:ta. Ja A:n alla olevan putken jälkeen oli suunnaton vaikeus kääntää Pila seuraavalle hypylle kun putkelta linja vei ihan hypyn väärälle puolelle ja jos piti varmistaa putken suuta niin oli jo siinä vaiheessa myöhässä. Meidän parhaalla kierroksella tippui rima (nimen huuto riman päällä :/ ) mutta Pila kyllä tuli putkesta mun mahan kautta tuolle vaikealle hypylle, että siitä ois voinu tiukempi tuomari antaa vitosen lisää. Mutta oli se hieno koira ja teki hyvät kontaktit. Lopuksi palkkailin vielä kepeiltä ja kontakteilta. Kun namikuppi oli edessä, ei Pila yhtään välittänyt vaikka jäin taakse. Kerran ennakoi sekä A:lta, että keinulta lähtöä, mutta pysähtyi hienosti joka kerta. Oli niin kiva mennä. Pila vaan on niin ihana. Ehkä sitä voisi mennä kisaan...

Melkein tilasin tätä iPhonella kirjoittaessani Agility iMap-sovelluksen. Mutta vaan melkein kun 24 euroa on vähän liikaa... Joten päädyin perinteiseen paperiversio kuvaan. Ei ole mittasuhteessa.

ratapiirros BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: