keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

Pihatreenit: Fridan kepit

Mitäs me ollaan koirien kanssa oikein tehty? No lähinnä käyty metsässä. Suunnitelmallisia fiksuja treenejä ei vaan oo ollu. Mun "joka päivä jotain pientä" on aika pitkältä sitä, että jos huomenna. Joskin sitkeästi ollaan lenkille lähdettäessä otettu kontakti. Maiju kellotti, että mun lenkille lähteminen kestää puoli tuntia. Luulen, että siinä oli pikkuisen liiottelua mukana. Mutta ei paljoa.

viisikko

Tänään aloitin vihdoin projektin Fridan pujottelu. Aloitettiin tosi leveällä kujalla. Oisin oikeastaan tarvinnu avustajan hoiteleen palkkaamista. Tää ois miljoonasti helpompaa sisätiloissa namiautomaatin kanssa. Joo, että jos seuraavaksi hankkis hallin? Piha ei vaan riitä... Ehkei sentään.

kujakepit

Tapakin meni kujaa. Ajattelin, että se saa tehdä samat treenit kuin Frida niin kauan kuin ei tarvi tehdä pujotteluliikettä. Molemmat oli ihan yhtä pihalla hommasta. Paikoillaan pysymisen opettelu ois ihan kätevä juttu... Helpottaisi kummasti kun koira pysyis paikoillaan keppien toisessa päässä sillä aikaa kun laitan kippoon namin.

Sen sijaan sekä Frida että Tapa kävi oma-aloitteisesti rampilla tarjoomassa 2on2offia. Hurraa! Vähäks ne on fiksuja.

Aman kanssa kokeilin sisäänmeno säätöä. Äh. Tarttisin sen 2x2 keppien yhden välikön. Ei vaan toimi näin... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: