tiistaina, lokakuuta 11, 2011

Panta-askarteluja

metsahihnat

Mihin kaikki aika menee? Eilen se meni askarteluun. Mulla on tapana hukata kaikki metsään, joten askartelin tytöille metsähihnat. Siinä on kaksi hihnaa, joiden molempien päissä on puolikuristavat pannat. Luulisi kahden hihnan edes pysyvän mukana. Ja pannat pysyy hihnoissa, koska on ommeltu niihin kiinni. Aika rumia tekeleistä tuli, mutta jos toimivat väliäkö tuolla. Ei päästy testaan eilen kun pimeys yllätti.

Ennen pimeää (ja askarteluja) testattiin osaako pojat ja Tapsu kepit kuin hyvin valoisalla. Tapa oli pieni proeläin. Aivan mieletön imu kepeille ja meni mistä kulmasta vaan. Hieno Taps! Tänään vielä yks kokeilu ja sit jää pujottelu puolen vuoden tauolle Tapan osalta, koska varsinaista pujotteluliikettä en sille halua vielä opettaa.

Myös Cello oli hieno proeläin. Vähän aluksi muisteltiin, että oliko tarkoitus loikkia verkkoja, mutta sen jälkeen meni hienosti vaikka jäin taakse.

Totoro sen sijaan oli pistänyt aivonsa housuihin. Muistinpa taasen miksen halua itselleni urosta. Pieniin aivoihin ei eilen mahtunut kuin Amanda. Alussa teki parit hyvät, mutta sen jälkeen katteli vaan Amandaa eikä keskittyny. Joten jätettiin homma siihen.

Koska mentiin lenkille portista, niin tytöt teki yhdet kontaktit muuten ja Pila oli ihan super, vaikka laitoin sille houkuttimeksi lautasellisen herkkuja ja se oli aivan kierroksilla. Kuje taas huijas ja Ama oli vähän paineistunut, mutta teki silti kiltisti ja oikein. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: