perjantaina, lokakuuta 07, 2011

Pihatreenit: verkot keppeihin

Aman kanssa tehtiin sama treeni kuin eilen. Tänään vire ei ollut niin hyvä, mutta luulen, että siihen vaikutti se että mulla meinas mennä ihan totaalisesti hermo riekkuvan murtokaksikko Frida-Tapan kanssa. Ama paineistuu niin herkästi. Silti tyytyväinen olen. Pari vaikeeta kulmaa kuja+suora väli yhdistelmällä ja samat suorilla kepeillä. Hyvä Ams! Huomenna vapaa ja sunnuntaina yritetään samaa helpommista kulmista.

Tänään otettiin kolmannen kerran kujaa Tapan ja Fridan kanssa. Kavensin kujaa pikkaisen. Tapa meni sen hyvin, mutta Fridaa kavennus hämmensi. No ajattelin, että jos lisään verkot se olisi Fridalle helpompi hahmottaa kujaksi. Joo ei ollut. Ja koska Frida ei pysynyt paikoillaan jouduin lopulta ottaan apuohjaajan piteleen Fridaa sillä aikaa kun vein namin kippoon. Sen jälkeen homma toimikin hyvin. Myös Tapa kokeili verkkojen kanssa. Se on nyt sitä mieltä, että tää on kivaa ja juoksenteli kujaa ihan muuten vaankin edestakaisin. Hassu otus.

Tapa kepeilla BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: