maanantaina, lokakuuta 31, 2011

Viikonlopun viettoa

Viikonloppu meni kahdeksan koiran kanssa ja taaskaan en saanut koko porukasta kuvaa. :( Minkäs teet.

Lauantaina Piu pääsi taas Kurkisen kurssille ja vaikka rata oli taas entistä vaikeampi, niin tällä kertaa tehtiin koko rata. Pätkissä tosin, mutta yhtä kaikki maaliin asti päästiin. Taisi olla eka koulutus koskaan kun olen loppuun asti päässyt :0 Rata oli tällä kertaa hyppis ja taas piti juosta. Nää kaikki treenit on olleet todella hyviä. Harmittaa oikein että tällä viikolla on viimeinen kerta.

Mun täytyy keskittyä ohjaamiseen paremmin. Pystyn tekemään sen pari, kolme estettä, mutta sit ohjaus muuttuu huiskimiseksi. Ja jos mä löysäilen, niin Pilakin löysäilee. Se vaatii napakkaa ja tarkkaa ohjaamista, mutta jos siltä vaatii ja ajoittaa itse hyvin, se tekee todella hyvin töitä ja antaa kaikkensa. Hieno koira, vielä kun oppisi olemaan sen arvoinen ohjaaja.

Missasin kisailmot Hyvinkäälle. No meillä on fyssari keskiviikkona, ja mua vähän epäilyttää että Pila on jumissa, että katotaan nyt sen jälkeen oisko jossain kisoja.

Lauantaina saatiin myös lisää lamppuja koirille. Alkaa olla taas pimeetä. Tulipa heti lenkillä kommenttia, että me ainakin näymme.

lamppu1

lamppu2 BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: