keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

Alkeiskurssin viimeiset agilityharkat

Eilen illalla oli viimeiset harkat. Nyt on enää jäljellä pieni möllikisan tapainen ensi viikolla ja sitten kurssi on päättynyt. Pikkusisko lähti mukaan katsomaan Amandan menoa ja ottamaan kuvia. Saipa hän jopa kameralle videopätkiä meidän menosta.

Ratapiirros Rakennettiin rata. Siitä harjoiteltiin ensin pituus, kaksi hyppyä, keinu, puomi ja hyppy. Amandakin meni keinun jo paljon paremmin kuin viime kerralla. Olen oikein tyytyväinen sen edistymiseen.

Sitten harjoiteltiin loppu puoliskoa radasta. Puomin edessä oleva hyppy, vasemmalla puolella oleva hyppy (siis puomilta ja hypyltä tultaessa), A, putki, muuri, kepit ja pituus. Tämä puoli sujui meiltä paremmin kuin ensimmäinen puoli. Kepitkin menivät ihan mukavasti.Kun molempia puoli oli harjoiteltu, kokeilimme vielä vähän rengasta. Amanda meni siitä kerran läpi ihan itse. (Ja hyvin monta kertaa väärästä kohdasta tai sitten läpi niin, että sen etutassut ensin asetettiin renkaalle) Minä sanoin sitä vahingossa varmaan kolmesti keinuksi. (Olimme juuri tulleet harjoittelemasta keinua.)

Lopuksi otimme koko radan. Ensimmäisellä kerralla Amandalla oli valjaat ja loput kerrat se oli ilman niitä. Kahdella kerralla Amanda hyppäsi A:n loppukontaktien yli. Kolmannella kerralla hidastin sitä laskeutuessa ja kontaktit menivät hyvin. Se oli mahtavaa!

Loppurata meni ihan huumassa ja me hypimme ja pompimme radan loputtua ihan innoissamme. Vähänkö oltiin hyviä. :D Ainakin omasta mielestämme ;)

Kyllä jäi tunnista ja onnistumisista niin upea mieli.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»